hirdetés
hirdetés
hirdetés

A hamarosan piacra lépő fiatalok már teljesen másképp gondolkodnak a munkáról, mint az őket megelőző generációk. Lépést tartani kötelező!

Legalábbis ezt tanácsolja Oleg Vishnepolsky, a DailyMail Online technológiai vezetője. Hogy mire alapozza ezt a tanácsát, az a cikkből kiderül.

A pénz nem minden, legalábbis ami a tehetségek megtalálását illeti. De akkor mi számít?

Az álláspiac és szereplői folyamatosan változnak, valami azonban állandó: az állásportálok továbbra is jelen vannak, csak egészen másképp, mint egy-két évtizede.

Nehéz dolguk van azoknak az álláskeresőknek, akik ma nem valamelyik online felületen próbálkoznak - pedig nincsenek kevesen...

Hatalmas a kereslet a női munkavállalókra a STEM-szakmákban, így érdemes a matematikai kompetenciát fejleszteni.

Hogyan bonyolított le egy sikeres toborzási kampányt a Café PR egy innovatív álláskereső felület segítségével?

Milyen egy menő stand? Mi lehet vonzó aktivitás egy állásbörzén? És mit NE? Megmondjuk. Szerintünk. 

Az álláskeresők nem szeretnek elveszni a részletekben, egyből a lényegi információk: többek közt a fizetés és jutattások érdeklik őket. 

Kíváncsi arra, hogy pontosan milyen részletek érdeklik a fizikai dolgozókat akkor, amikor munkát keresnek? Mondjuk.

hirdetés

Mik a legnépszerűbb fizikai szakmák, és melyek a legfelkapottabb Twitter és Facebook oldalak, ahol hirdetni érdemes? Cikkünkből kiderül. 

Az ismerős ismerőse a legjobb ajánlólevél. Mely cégek és hol használják ki legjobban ezt?

Melyikükre van szükségünk valójában, amikor az álláshirdetésben feltüntetjük a jó kommunikációs készséget, mint elvárást?

A keresés bármelyik fázisában menekülőre foghatja tehetséges a jelöltünk, ha a nem megfelelő fogadtatásban részesül. Hol és hogy ne hibázzunk? 

A csapból és a médiából is az folyik, hogy mennyire nincs munkaerő, ehhez képest csak múlt héten két esetben is szemtanúja voltam annak, hogy hogy fordított hátat egy-egy cég a jelentkezőknek. 

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés