hirdetés
hirdetés

A pihenés nem luxus, hanem létszükséglet, a hiánya pedig – bár rövid távon látszólag hatékonyabbnak tűnhetünk –, valójában kiégéshez vezet, mely a munkaképtelenséghez vezető út első lépcsője.

Hogyan legyél elutasításból jeles? Íme néhány hasznos tipp.

Bár tökéletes recept nincs, vannak olyan szokások és tippek, melyeket betartva könnyebben boldogulunk.

Kedves ember vagy? Akkor a konfliktusok neked is igazi kihívást jelenthetnek. De ebből még nem következik, hogy ne tanulhatnád meg megfékezni őket...

Milyen egy jó önéletrajz minta 2020-ban?

Legtöbbünket kényelmetlenül érinti, ha egy kollégánk elsírja magát. Mit tehetünk, hogyan tudunk a legmegfelelőbben reagálni egy ilyen helyzetben? 

Most, hogy az első két hónap krízisüzemmódja után a távmunka lehetőségeinek higgadt és hosszabb távra is tervező újragondolása van soron, és most, hogy a teljes elzártság után sok cégnél az irodákba lassan visszaszivárog a munkatársak egy része, ideje néhány részletet is szemügyre venni.

Mit tesz a lélekkel és a pszichés működésünkkel egy-egy népszerű képmegosztó, közösségi alkalmazás? Hogyan hat az időnkre és annak megélésére, ha elkezdjük használni?

A kialvatlanság életünk számos területére kihatással van, ráadásul a rendszeres esti stresszelés egy sor más betegség okozója is lehet.

Mit tegyünk, ha hosszabb időre kiesünk a munkából egy-egy utazás miatt? Hogyan tegyük ezeket az élményeket versenyelőnnyé?

hirdetés

Miért éri meg az őszinteséget vállalnunk munkahelyünkön is?

A sikerek elérésében nem az eredmény, hanem az út a legszebb. Hogyan tehetjük ezt a folyamatot még örömtelibbé?

Karrierszakértők adnak tanácsot abban, hogy mivel lehet kitűnni az álláskeresés során.

Az egyik ezt mondja, a másik meg azt. Akkor mi az igazság?

Tippek, hogy az álláskeresést ne stresszes tapasztalatként éljük meg.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés