hirdetés
hirdetés

Tudósítás a Nagy Employer Branding nap előadásáról.

Hasznos tanácsok a hatékony belső tréningek megvalósításához.

Fogaink épségének való megőrzéséért nem elegendő elvégeznünk a reggeli és az esti fogmosást, van néhány hasznos tipp, melyet érdemes betartani a munkahelyünkön is.

Minden kezdet nehéz. Egy új munkahelyre beilleszkedni igazi kihívás, a próbaidőszakban pedig kiemelten érdemes odafigyelni a viselkedésünkre.

Üzemi balesetnek minősül-e, ha a dolgozó home office-ban elcsúszik a padlón? A távmunka jogi kihívásai.

Nagyon frappáns mondás jött szembe velem a Facebookon a minap: „Elég egy tötyörésző néni, aki előttem áll sorban a zöldségesnél, hogy lerombolja azt az illúziót, hogy én egy kedves ember vagyok.

Vannak-e olyan helyzetek, amikor megtagadhatjuk a munkáltató utasításait? 

A Dreher összegyűjtötte, hogyan keltheted fel valakinek az érdeklődését 1,5 percben.

A munkavállalót a kiküldetés során megcsípi egy kullancs. Rakodás közben meghúzódik a háta. Munkavégzés közben leég a napon. Ha a munkáltató ezekre nem figyel oda, komoly hátrány érheti.

"Mennyire otthonról hozott, és mennyire alakítható (adható, illetve elvehető) az ember szakmai önbizalma egy munkahelyen?"

hirdetés

Avagy miért jobb (néha) a meditáció, mint beszélni az érzéseinkről?

Az ergonómiával évek óta foglalkozó Fellowes Hungary összegyűjtött néhány hasznos tanácsot, amelyeket megfogadva, csökkenthetjük a mozgásszervi panaszok kialakulásának kockázatát.

Amikor mosott rongyként érkezel meg reggel az irodába, vajon a lánckávézás vagy az energiaitalok segítenek többet? Esetleg valami más?...

3 mindfulness tipp a szakértőtől, hogy ne csak rohanjunk, hanem értelmes életet élhessünk.

Egy hosszúra nyúló megbeszélés testileg és szellemileg is megterhelő lehet a résztvevők számára. Egészségügyi szakemberek tippjei következnek, mit lehet tenni, hogy minimalizáljuk a káros hatásokat.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés