hirdetés
hirdetés

Megfontolandó tanácsok a várandósság ideje alatt.

Új környezet, új forgatókönyvek... Hogyan érdemes felkészülni?

Az online bűnözés egyre kifinomultabb, amely ellen a hatékony végpontvédelem mellett a felhasználókra is nagy felelősség hárul.

Mi történik akkor, ha Ámor nyila az iroda falain belül talál el minket?

„Szlovák lakcímkártyám van, ezért Magyarországon nem kell adót fizetnem…” „Csak arra kell figyelnem, hogy 183 napnál ne töltsek itthon többet!”... Nagyon sok hasonló tévhit kering Magyarországon az adóilletőség szabályai és joggyakorlata kapcsán.

A pihenés nem luxus, hanem létszükséglet, a hiánya pedig – bár rövid távon látszólag hatékonyabbnak tűnhetünk –, valójában kiégéshez vezet, mely a munkaképtelenséghez vezető út első lépcsője.

Hogyan legyél elutasításból jeles? Íme néhány hasznos tipp.

Bár tökéletes recept nincs, vannak olyan szokások és tippek, melyeket betartva könnyebben boldogulunk.

Kedves ember vagy? Akkor a konfliktusok neked is igazi kihívást jelenthetnek. De ebből még nem következik, hogy ne tanulhatnád meg megfékezni őket...

Milyen egy jó önéletrajz minta 2020-ban?

hirdetés

Legtöbbünket kényelmetlenül érinti, ha egy kollégánk elsírja magát. Mit tehetünk, hogyan tudunk a legmegfelelőbben reagálni egy ilyen helyzetben? 

Most, hogy az első két hónap krízisüzemmódja után a távmunka lehetőségeinek higgadt és hosszabb távra is tervező újragondolása van soron, és most, hogy a teljes elzártság után sok cégnél az irodákba lassan visszaszivárog a munkatársak egy része, ideje néhány részletet is szemügyre venni.

Mit tesz a lélekkel és a pszichés működésünkkel egy-egy népszerű képmegosztó, közösségi alkalmazás? Hogyan hat az időnkre és annak megélésére, ha elkezdjük használni?

A kialvatlanság életünk számos területére kihatással van, ráadásul a rendszeres esti stresszelés egy sor más betegség okozója is lehet.

Mit tegyünk, ha hosszabb időre kiesünk a munkából egy-egy utazás miatt? Hogyan tegyük ezeket az élményeket versenyelőnnyé?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés