hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ezért nem mindegy, milyen viszonyban vannak egymással az emberek cégen belül.

Hogyan teremtsünk egyensúlyt a szervezetben és magunkban, és miként tehetünk a valódi jóllétért? Beszámolónk a HR & Pszichológiáról.

Azt mindannyian tudjuk, hogy az egészséget fontos megőrizni, vagy hogy a vízzel fontos lenne spórolni, és a fogyasztásunkat összességében csökkenteni kellene, de vajon miért nem lesz ebből a tudásból tett vagy gyakorlat?

Kutatások támasztják alá, hogy a zsörtölődés és a folyamatos drámázás igencsak megrövidítheti az életünket.

Szorongás gyötör a munkahelyeden? Így bánj el vele!

A szervezeti rezilienciára rá tudsz keresni google-ben is, de az, hogy 12.000 találatot fogsz kapni (a "kapros ischler" 17.100!) mindent elmond róla, mennyire ismerjük a témát. Semennyire.

Rendhagyó, vagy éppen nagyon is kézenfekvő, mégis kevéssé alkalmazott vállalati tréninglehetőségek. Beszámolónk a Zukunft Personal Hungary programjairól.

„Persze, eltűnt az email… keressem meg helyetted megint én!” „Nem hiszem el, hogy még erre a munkára sem kaptam egy visszajelzést a főnökömtől!” ; „Megőrülök attól, hogy a saleseket csak a bevétel érdekli és semmi más!” ; „Most komolyan, mit csinál a marketing?!” Soroljam még?

Egy új tanulmány szerint sokan nem tudják, mennyit keresnek a kollégáik, de ha tudnák, hogy a közvetlen munkatársaik többet keresnek, kevesebbet dolgoznának. 

hirdetés

Dolgozói EQ checklist: hr-szakemberként vagy kiválasztóként így ismerd fel a magas érzelmi intelligenciát!

Mi mindent kell tudni a munkahelyi kiégésről, és hogyan tehetünk ellene cégvezetőként?

Hogyan ismerd fel, ha a munkatárs függő? És hogyan kezelhet egy ilyen helyzetet a munkáltató? Egy biztos: nem elhallgatással.

Amikor gyomorgörccsel megy be a munkahelyére a dolgozó...

Avagy: hogyan koncentráljunk a jóra, miközben a realitások talaján maradunk?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés