hirdetés
hirdetés
hirdetés

Három szuper társasjáték, melynek az online tér sem szabhat határt!

Míg 1965-ben például egy vezérigazgató átlagosan hússzor annyit keresett, mint egy átlagos beosztott, addig 2015-ben már háromszázszor annyit. Dan Price cégénél kicsit más a helyzet.

A játékok egyszerre motiválnak és szórakoztatnak bennünket, és hát mi másra is vágyhatna egy szervezet, mint hogy a dolgozói aktívan, pozitív hangulatban, a szervezet céljaiért elkötelezetten dolgozzanak. (x)

A jó munkahely legfontosabb ismérvei között szerepelnek a bizalmi munkatársi kapcsolatok, a pontosan tisztázott feladatkörök és a folyamatos, pontos visszajelzés az elvégzett munkára – derül ki a Profession.hu állásportál friss felméréséből.

Veszélybe kerül az alkalmazottak megtartása, ha a cégek nem nyitnak a részmunkaidős foglalkoztatás felé.

Az utóbbi időben kiemelt jelentőségűvé vált, hogy megtartsuk a munkavállalókat.

Bár egyesek továbbra is attól tartanak, hogy azok, akik nem az irodában tartózkodnak, kevésbé lesznek produktívak, a legfrissebb tanulmányok épp az ellenkezőjét bizonyítják.

Minden munkahelyen előfordulnak viták, ezek a munkahelyi lét velejárói. Mégis mit tehetünk, ha ezek egyre gyakoribbá válnak?

Milyen egy jól megválasztott és felépített egészségkultúra és milyen előnyei vannak cégre nézve? Tudósítás a Nagy Employer Branding nap egyik előadásáról. 

hirdetés

Milyen érzés beilleszkedni egy új csapatba, milyen elvárásokat viszünk magunkkal? És mi van, ha ezek nem teljesülnek?

Az anyagi ösztönzés önmagában nem motiválja a dolgozókat hosszabb távon – ezt már tudjuk egy ideje. De akkor mi a megoldás, hogyan tudjuk átalakítani a teljesítményösztönző rendszereket úgy, hogy azok ténylegesen ellássák a funkciójukat?

A kávé csökkenti a vezetők és a beosztottak közötti távolságot és közelebb hozza egymáshoz az embereket.

Egy sikeresen működő cég kulisszatitkai.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés