hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Kincentric Legjobb Munkahelyek Program kutatása itthon 130 000 munkavállaló véleménye alapján készült.

A kérdés ennél bonyolultabb, amint arra számos kutatás rámutatott.

Idén lélektani jelentőséggel bír a dolgozók jutalmazása.

Európai felmérés készült a járvány alatti munkavállalói véleményekről.

Köszönöm: egy szó, ami ingyen van, mégsem használjuk eleget.

Munkaerő-közvetítés esetén is meghatározó az onboarding folyamat nyomonkövetése, még úgy is, hogy a Partner állományába kerül a Jelölt. (x)

Egy jól kialakított és hatékony onboarding folyamat segíti az új belépők gyorsabb beilleszkedését, közvetetten pedig hatást gyakorol az elkötelezettségükre és a hatékonyságukra is. (x)

A Coca-Cola hagyományaival és innovációival a Coca-Cola HBC Magyarország célja nem lehet más, mint hogy a munkavállalók számára az ország egyik leginspirálóbb munkahelyét kínálja.

Sok, a koronavírus járvány időszaka alatt a vezetőjében csalódott munkavállaló dönt most a távozás mellett, akár anélkül is, hogy tudná, hol folytatja majd a munkát.

A szervezeten belüli előnyök mellett, a vállalat piaci megítélését is jobbíthatják az erős közösségek, hiszen azoknak a munkahelyeknek, amelyekben kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek az emberekre és a csapatra, hamar híre megy. (x)

hirdetés

„3000 motivált dolgozó és 3000 az óráját néző dolgozó között óriási a különbség...”

Nincs mit ünnepelni. Vagy mégis?

Nagyon sok olyan kérdést vetett fel a COVID-19-világjárvány miatt kialakult helyzet, amikre nincsenek egyértelmű válaszaink, pedig az egyes döntéseinken akár emberéletek is múlhatnak. Beszámolónk a Kékgalléros HR kihívások 4.0  konferenciáról.

A dolgozó nem szereti, a főnök már nem hisz benne, mégis vannak még vállalati kérdőívek. De vajon meddig?

A millennium és Z generáció reakciója a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos változásokra átalakíthatja a munkahelyekkel kapcsolatos elvárásokat.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés