hirdetés
hirdetés
hirdetés

A dolgozó nem szereti, a főnök már nem hisz benne, mégis vannak még vállalati kérdőívek. De vajon meddig?

A millennium és Z generáció reakciója a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos változásokra átalakíthatja a munkahelyekkel kapcsolatos elvárásokat.

A négynapos munkahét bevezetésével előzné meg a tömeges munkahelyvesztést a német feldolgozóiparban az IG Metall szakszervezet elnöke.

Átfogó kutatás készült a mai harmincasokról.

Hogyan ismerd fel, ha egy kolléga szenvedélybeteg? És hogyan kezelhet egy ilyen helyzetet a munkáltató? Egy biztos: nem elhallgatással.

Az alkalmazottak megfelelő beillesztéséről most se feledkezzünk meg! (x)

Egy Sheldon Yellon nevű cégvezető a vállalat minden tagja számára, mintegy 9200 embernek írt évente kézzel születésnapi kártyákat. Az eredmény pedig meglepő lett.

Három szuper társasjáték, melynek az online tér sem szabhat határt!

Míg 1965-ben például egy vezérigazgató átlagosan hússzor annyit keresett, mint egy átlagos beosztott, addig 2015-ben már háromszázszor annyit. Dan Price cégénél kicsit más a helyzet.

A játékok egyszerre motiválnak és szórakoztatnak bennünket, és hát mi másra is vágyhatna egy szervezet, mint hogy a dolgozói aktívan, pozitív hangulatban, a szervezet céljaiért elkötelezetten dolgozzanak. (x)

hirdetés

A jó munkahely legfontosabb ismérvei között szerepelnek a bizalmi munkatársi kapcsolatok, a pontosan tisztázott feladatkörök és a folyamatos, pontos visszajelzés az elvégzett munkára – derül ki a Profession.hu állásportál friss felméréséből.

Veszélybe kerül az alkalmazottak megtartása, ha a cégek nem nyitnak a részmunkaidős foglalkoztatás felé.

Az utóbbi időben kiemelt jelentőségűvé vált, hogy megtartsuk a munkavállalókat.

Bár egyesek továbbra is attól tartanak, hogy azok, akik nem az irodában tartózkodnak, kevésbé lesznek produktívak, a legfrissebb tanulmányok épp az ellenkezőjét bizonyítják.

Minden munkahelyen előfordulnak viták, ezek a munkahelyi lét velejárói. Mégis mit tehetünk, ha ezek egyre gyakoribbá válnak?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés