hirdetés
hirdetés
hirdetés

A mentoring egy olyan megoldás, ami 100%-ban hasznos a vállalatnak, és a mentorok 93%-ának is megéri a ráfordított erőt és energiát egy kutatás eredményei szerint. Persze csak ha jól csináljuk – na de hogyan csináljuk jól?

Egy felmérésben a jelenleg otthonról dolgozó válaszadók harmada mondta azt, hogy még a felmondást is fontolóra venné, ha teljes mértékben felszámolnák a cégnél a home office-t.

A válófélben lévő vagy frissen elvált kollégák több mint fele nem kap elegendő támogatást a munkahelyén, és ennek következményei vannak a megtartásra nézve.

Az informatikai biztonság területén dolgozók helyzetét, szerepét és tevékenységeit mérte fel egy globális felmérés.

A Kincentric Legjobb Munkahelyek Program kutatása itthon 130 000 munkavállaló véleménye alapján készült.

A kérdés ennél bonyolultabb, amint arra számos kutatás rámutatott.

Idén lélektani jelentőséggel bír a dolgozók jutalmazása.

Európai felmérés készült a járvány alatti munkavállalói véleményekről.

Köszönöm: egy szó, ami ingyen van, mégsem használjuk eleget.

hirdetés

Munkaerő-közvetítés esetén is meghatározó az onboarding folyamat nyomonkövetése, még úgy is, hogy a Partner állományába kerül a Jelölt. (x)

Egy jól kialakított és hatékony onboarding folyamat segíti az új belépők gyorsabb beilleszkedését, közvetetten pedig hatást gyakorol az elkötelezettségükre és a hatékonyságukra is. (x)

A Coca-Cola hagyományaival és innovációival a Coca-Cola HBC Magyarország célja nem lehet más, mint hogy a munkavállalók számára az ország egyik leginspirálóbb munkahelyét kínálja.

Sok, a koronavírus járvány időszaka alatt a vezetőjében csalódott munkavállaló dönt most a távozás mellett, akár anélkül is, hogy tudná, hol folytatja majd a munkát.

A szervezeten belüli előnyök mellett, a vállalat piaci megítélését is jobbíthatják az erős közösségek, hiszen azoknak a munkahelyeknek, amelyekben kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek az emberekre és a csapatra, hamar híre megy. (x)

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés