hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ki tudná jobban, hogy mi kell az Y-generációnak, mint egy Y-generációs coach, akinek az ügyfelei is Y-generációsok? Eláruljuk: nem a csocsóasztal!

2018-ban még hangsúlyosabb lesz a dolgozói jóllét szerepe, és azon belül is 3 irányvonal. 

Ron Friedman motivációs szinkronicitásnak nevezi azt a tudattalanul lejátszódó jelenséget, ahogy a munkakedv – vagy annak hiánya – átragad a csoport tagjaira.

A magyar munkavállalók alig több mint tizede kap 13. havi fizetést és közel minden ötödik dolgozó részesül év végi bónuszban. 

Hallottak már negaholista szerveztekről? Olyan helyekről, ahonnan azért folyik ki a pénz, mert a vezető nem tudja hogy kell pozitívan hozzáállni a dolgokhoz? 

Hónapok óta nem működő mozgólépcsők, kilométeres sorok a pénztárnál… emberhiány mindenhol. Pedig ember lenne, csak nem tudjuk megtartani. 

Sokan forgolódnak álmatlanul pénzügyi aggodalmaik miatt, és ezen a cégvezetők, hr-vezetők is tudnának enyhíteni.

A fizetések.hu mindent tud a magyarországi bérekről, és arról is, hogy kiket mi érdekel e téren a legjobban. 

Kezdenek rájönni a cégek, hogy jobban megéri egészséges, fitt munkatársakkal dolgozni, mint hatalmas táppénzeket kifizetni. Hol kezdjük?

Évekig otthon lévő anyukák, nyugdíjasok, tartós betegségből felépült emberek – nem csak praktikus tudásra, de önbizalomnövelésre is szükségük van, ha újra munkába állnak.

hirdetés

A svédek 67%-ának van lehetősége munkaidőben sportolni, míg a magyaroknál ez a szám: 15%. A küönbség a gazdasági adatokban is látszik

Ha lemaradtál a Kékgallérosok HR-kihívások című workshopunkról, összeszedtünk néhány fontos tanácsot.

A munkától távol töltött hosszabb idő nem csak láblógatást jelent.

Nem feltétlenül jogszerű az, amit a HR szakma célszerűnek tart. Jó példa erre a munkavállalók munkahelyi elektronikus eszközeinek monitorozása, de ha már a HR jogi vonatkozásairól beszélünk a mediálásokat is érdemes megemlíteni. 

Csak néhány centivel került feljebb a víz és lejjebb az üdítő, mégis óriási változások következtek be a munkatársak fogyasztási szokásaiban és a teljesítményükben is.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés