hirdetés
hirdetés
hirdetés

A XXI. Századi Csúcsvezetői Klubban osztották meg egymással tapasztalataikat a Pepsi/Szentkirályi, a Spar és a METU vezetői az 1. hét tanulságairól.

Tippek a csapat és a feladatok menedzseléséhez, vezetőknek.

Számos szervezet átáll agilis működésre, de milyen vezetőkre van szükség egy ilyen vállalat élén?

„Az egymásrautaltság sokkal nehezebb, mint hősnek lenni. Nyitottságot, átláthatóságot, sebezhetőséget jelent.” Lorna Davis vezetői tanácsadó elgondolkodtató TED-előadását ajánljuk!

Tantermi hangulat és flipchartok nélkül is erősíthetsz néhány kifejezetten fontos vezetői készséget. 

Egy új pozíció, főként egy vezetői kinevezés számos kihívást rejt magában. Mely területeket érdemes átgondolni, hogy sikeresen betöltsd új szerepedet?

A vezető az előrelépéseket a megfelelő dicséretek és konstruktív kritika segítségével tudja elérni, viszont sokszor a vezetői visszajelzés félresiklik, így nem hogy segíti, hanem sokszor akadályozza is a munkát.

A Microsoft alapítójának vallomása arról, hogy mi áll sikereinek hátterében.

Vess egy pillantást saját magadra azoknak a szemszögéből, akiket vezetsz – és lásd meg, mi az, amit ideje lenne egy kicsit másként csinálnod!

hirdetés

Ha választhatnánk, férfi vagy női vezetőt preferálnánk? Milyennek látjuk a női vezetőket, mely területeken a leghatékonyabbak?

Vajon hány vezetőt tudnánk toborozni egy képzésre, fejlesztési folyamatra, akármire azzal a jeligével, hogy dolgozz a sebezhetőségeden? Pontosan kerek nullát.

A belföldi cégeket az 1960 és 1979 között született nemzedék, az X generáció uralja, a második hely azonban hamarosan már nem az idősebbeké lesz – derül ki az Opten összesítéséből.

A digitalizáció, automatizáció korában könnyen gondolhatnánk azt, hogy a vezetői munkában egyre kevesebb jelentősége van a személyiségnek. De épp az ellenkezője igaz. (x)

Ha hiszel a Mikulásban ha nem, azt te sem mondhatod, hogy ne lehetne róla példát venni...:) 

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés