hirdetés
hirdetés
hirdetés

Összeszedtük az 5 leggyakoribb tévedést, melyeket a visszajelzések értelmezésekor elkövethetünk.

A versenytársakhoz való átigazoláskor gondoskodni kell a céges titkok biztonságáról.

A visszajelzés elengedhetetlen, mert hozzájárul a munkavállalók elkötelezettségéhez. Adunk néhány tippet, mellyel hatásosabbá teheted mondanivalód!

A szabálykönyv, amely az elmúlt negyven évben az üzleti életet meghatározta, nem működik – mondja Hamdi Ulukaya, a Chobani joghurtgyártó cég alapítója.

Amikor a jó vezető tulajdonságaira terelődik a szó, szinte a végtelenségig sorolhatjuk ezeket. Ha azonban sorrendet kell felállítanunk köztük, már sokkal eltérőbbek a vélemények. 

A csapat nem olyan emberek összessége, akik együtt dolgoznak, hanem olyan embereké, akik bíznak egymásban, támogatják és segítik egymást.

Minden munkavállaló és vezető esetén szinte elengedhetetlen az érzelmi intelligencia megléte. De honnét tudhatom, hogy nekem van, és ha kiderül, hogy mégsincs, hogyan fejlesszem?

Hogy van az, hogy a kommunikációs készséget ennyit pallérozzuk, és közben meg ott van valami, amiről meg teljesen leesik a figyelem: a csinálás. 

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy vezetőnek ahhoz, hogy asszertívan tudjon kommunikálnia munkavállalóival?

Egy tanulmány szerint a szervezetek nagyjából fele aggódik alkalmazottaik delegálási képességével kapcsolatban. Márpedig többek közt a kiégést is megelőzhetjük azzal, ha megtanulunk delegálni...

hirdetés

Számtalan olyan vezető van, aki remekül teljesít, de ha a felsőbb vezetés, vagy akár egy hasonló pozícióban lévő ember dicséretet fogalmaz meg az irányába, akkor nem tud vele mit kezdeni. Mit tudsz tenni ilyen esetben?

A Thrive Global szakértői összeállították, mit tanultak egy-egy meghatározó vezetőjüktől, ami a későbbi sikerükhöz segítette őket.

A sikeres csapatok esetében, mint az egyik legfontosabb elemet emlegetik a pszichológiai biztonságot, és ezzel egy időben bekerült a vezetői feladatok sorába is.

„A főnöknek vajon mindig igaza van?...

„Azt kívánom, bárcsak mindenki gazdag és híres lenne, hogy meglássák: nem ez a válasz” – mondta Jim Carrey. De akkor mi a válasz?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés