hirdetés
hirdetés
hirdetés

A vezetőkön keresztül rendkívül pontos képet kaphatunk az általuk irányított csoportokról. 

Csíkszentmihályi Mihály és csapata legújabb vezetőfejlesztési játékának megtervezéséhez rengeteg kutatásra volt szükség a vezetői készségek terén. Lássuk, mire jutottak az alkotók. 

Míg itthon versengésre, szervezetlenségre folynak el értékes energiák, addig tőlünk nyugatra összefognak a munkavállalók, és ez nem csak mikro, de makró szinten is látványos eredményeket hoz. 

Az utóbbi napokban elárasztották az internetet a "Me too" posztok, mindenki a zaklatási ügyekről beszél. De vajon tudjuk, hogy pontosan mit jelent ez? És mit tehet egy vezető, ha a csapatában fordul elő ilyesmi? 

Kaptunk DISC-et, ami alapján megtudtuk, hogy milyen személyiségek vagyunk, mennyire vagyunk kékek, pirosak, zöldek, sárgák. Kaptunk sok mást is, de nem feltétlen azért, amiért gondoljuk.

Ma már nem engedhetünk meg vezetőként olyan hibákat, amiket tíz éve még elfogadott bármelyik alkalmazott.

A vezetők gyakori panasza általában az, hogy a nap csak 24 órából áll, és ez nem elég a feladatok elvégzésére. Mármint azoknak a feladatoknak az elvégzésére, amelyekről a vezető azt gondolja, hogy neki kell elvégeznie…

A rendkívüli vezetők mind a legmegfoghatatlanabb kérdésből, a miértből indulnak ki.

Egy vezetőnek fel kell ismernie, hogy munkája során a legfontosabb erőforrása az ember. Miből vehetjük észre, hogy vezetőként valamit rosszul csinálunk?

hirdetés

A magyar vezetők gyakran panaszkodnak arról, hogy csupa fásult munkatárssal vannak körülvéve. A kialakult állapot már nehezen visszafordítható. Íme három módszer a megelőzésére!

A Hogan Assesment System tanácsadó cég szakértő a sok évtizedes tapasztalataik alapján összeszedték, hogy mi a 6 legtipikusabb hiba, amit a vezetők motiválás kapcsán gondolnak. Lássuk!

Milyen alapelveket kell vallania egy középvezetőnek és milyeneket egy felsővezetőnek?

Médiaszereplés, előadás: ezek a személyesmárka-építés alapjai, De a blog-, vagy könyvírás is sokat hozhat a konyhára. 

A stressz nem ismeretlen fogalom a vezetők életében, egy újrakeretezés azonban sokat segíthet. 

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés