hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kulcsár Károly és Horovitz Tamás egy házibulin ismerkedtek meg, és pár évvel később már egy közös vállalkozás keretében edukálták emberek százait havonta többször is. 

Veres Rita 18 évet töltött el az Aon Hewittnél, az utolsó ötöt a cég vezetőjeként. Miután mindent elért itt, amit akart, szorítani kezdték a keretek, így hozott egy bátor döntést…

Nem hinném, hogy akad olyan ember a földön, aki Marc Colemannél több hr-témájú előadást hallgatott volna végig. Mit tanult ezekből?

„Nyugdíjaskorodhoz képest jól nézel ki” – kapja meg gyakran Takács Szabolcs, úgynevezett harmincas nyugdíjas blogger.

Kezdenek rájönni a cégek, hogy jobban megéri egészséges, fitt munkatársakkal dolgozni, mint hatalmas táppénzeket kifizetni. Hol kezdjük?

A legtöbb ember vagy humán vagy reál beállítottságú, ritka a „kevert üzemmód”, Mandl Péter mégis kutatóorvosként került komoly kapcsolatba az irodalommal...

Dr. Nemes Éva, szupervizort, a Károli Gáspár Református Egyetem oktatóját kérdeztük a coaching és a pszichológia összefüggéseiről.

A vezetés gyakran abban nyilvánul meg, hogy a vezéregyéniség a háttérből csendben koordinálja a folyamatokat. A gyereket nem máshoz, hanem önmagához kell mérni.

Ahány színtér életünk színpadán, annyi szerep. A túl sok szerep szétzilálhat, a túl kevés börtönbe zárhat. Mennyi az ideális?

Nem szükségszerű, hogy egy nő szakmai önmegvalósításának a gyermeke váljon az áldozatává. 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés