hirdetés
hirdetés

> Könyvajánló

A fejlett nyugati kultúrákra jellemző a negativitás mint mérce. Nem a jóra törekszünk, hanem a rosszat akarjuk megszüntetni. Nem teremteni akarunk, hanem a hiányt kitölteni.

Milyen gyakran érezzük egészségesen is azt, hogy bennünk is zajlanak párbeszédek? Amikor az én veszélybe kerül, előfordulhat, hogy védekezésre szorul: részekre esik szét, és az énrészek hierarchikus rendszert építenek fel.

Ha szeretnél valamilyen lenni, akkor viselkedj úgy, mintha már olyan is lennél! Ha meg akarunk változni, akkor ne a gondolkodásunkat próbáljuk meg átalakítani, hanem a viselkedésünket.

Honnan tudjuk, hogy egy döntés jó-e vagy sem abban a pillanatban, amikor meghozzuk azt? A szerző a régmúlt magyar üzleti döntéseinek körülményeit és hatását vizsgálja.

Régen mindent kőbe véstünk, aztán jött a papírusz, majd a papír… Ma elég a klaviatúra segítségével képernyőre vetni valamit, elküldeni az éterbe, hogy aztán örök nyomot hagyjunk magunk után. De vajon tényleg ezt akarjuk?

Vajon agyunk teljesítményének tényleg csak tíz százalékát használjuk ki? Lehetséges-e lelkileg csökkenteni a fájdalmat? Mi a munkahelyi siker titka? Mitől lesz boldog a házasságunk? Az élet fontos kérdései…

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON!

ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés