hirdetés
hirdetés

Hűsölni a strandon egy jó könyv mellett... épp itt az ideje! Ehhez adunk néhány ajánlást!

„A felsővezetők a bérük 75 százalékát a kommunikációs készségeik jó használata miatt kapják” – Carmin Gallo.

 

Érezted már úgy, hogy a munka, amibe lelkesedéssel kezdtél bele, már inkább vesződést ad, mint örömöt? Már nem is emlékszel, mikor voltál utoljára szabad a kimerültségtől? Úgy érzed, hogy csak dolgozol, de nem jutsz előre?

Talán mindannyian hallottuk ezt gyerekkorunkban, sőt talán alkalmaztuk is már szülőként. A logikát nem kell magyarázni. Jutalmat ígérünk a gyereknek, ha elvégzi a „kötelező” feladatát. Működik? Néha igen, néha nem. Nézzük meg egy kicsit alaposabban, hogy vajon mi fogalmazódhat meg tudat alatt a gyerek fejében, amikor a jutalommal kecsegtetjük.

Legyünk csak egy csipetnyivel szerencsésebbek, innovatívabbak, sikeresebbek, hogy az esetleges következő hullámot könnyebben tudjuk átvészelni! Ebben segíthet minket – többek közt – az olvasás.

Különleges könyvajánlóval jelentkezik Karantén-könyvajánló rovatunk: ezúttal Rudolf Panka irodalomterapeuta meséli el, neki milyen könyvek segítettek a karantén idején, és ajánl hasznos olvasnivalókat az újrakezdéshez.

Jó vezetők, énmárka és teljesítmény – könyvajánló karantén idejére.

Új rovatunk indításával segítséget szeretnénk nyújtani olvasóinknak az eligazodáshoz abban, hogy miket érdemes olvasni és hallgatni ebben a rendkívüli helyzetben.

Melinda Gates frissen megjelent könyve a nők felemeléséért végzett elkötelezett munkájának lenyomata – kiáltvány a társadalmi változásért, az egyenjogúság megteremtéséért.

A magas érzelmi intelligencia nemcsak a kellemesebb munkahelyi környezethez járul hozzá, de közvetlenül kihat a munkahelyi teljesítményre, és ezáltal az üzleti eredményességre is. Érdemes tehát belefogni a fejlesztésébe!

hirdetés

Legalábbis ezt állítja Malcolm Gladwell a Kivételesek – angolul hangzatosabb Outliers – című könyvében. 

Must-read könyvek Marck Zuckerberg és Bill Gates ajánlásával.

Íme néhány könyv, amin érdemes átrágni magunkat.

Hogyan találhat rá az ember arra, amiért élni érdemes a legkilátástalanabb helyzetben is?

Hasznos tippek, hogy időt, energiát, koncentrált figyelmet nyerjünk, és ezáltal termelékenyebbek legyünk!

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés