hirdetés
hirdetés

> Appajánló

Egy jó szlogen vagy éppen egy tökéletesen eltalált logó hatalmas lökést adhat bármely vállalkozásnak. Ha azonban valaki úgy érzi, hogy nincs híján némi kreativitásnak, a Logo Maker jó választás lehet számára.

Az app nemcsak cégónk hétköznapi megjelenését mutatja meg, azt is megtudhatjuk belőle, hogy kik és hogyan találtak ránk, milyen értékeléseket kaptunk.

Az app nem találja fel a spanyolviaszt, csak megmondja, hogy adott városban adott pontból adott időpontban hogyan jutunk el a leggyorsabban vagy a legegyszerűbben egy másikba.

Ember legyen a talpán, aki egyik taxiból a másikba szállva, vagy két tárgyalás között egy gyors ebédet bekapva még arra is oda tud figyelni, hogy minden számlát gondosan megőrizzen.

A jelszavak észben tartásának legegyszerűbb módja, ha ugyanazt használjuk mindenhol. Ez egyben a legnagyobb butaság is, ha ugyanis egy helyről már ellopták a jelszavunkat, akkor azzal bárhova máshova is egyszerűen bejuthatnak.

Az online lét elsődleges kapudrogja a legelső e-mail cím, utána lényegében nincs megállás. Nem kell profi házasságszédelgőnek lenni ahhoz, hogy rövid időn belül több címet használjunk, mint amennyinek egyáltalán értelme van.

Ha az egyszerűség, és az egyéni stílus is fontos számukra, akkor az Awesome Note jó választás lehet számukra. Sokaknak az is elég lenne, ha a mindennapi teendőket tudnák hatékonyan rendszerezni

Feladatszervezés haladóknak

Egy hasznos alkalmazás a bármikor felbukkanó ötletek archíválásra.

hirdetés
IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés