hirdetés
hirdetés

> Appajánló

Hogy az idegen WIFI-re csatlakozással se vállaljunk felesleges kockázatokat...

Hiába ütős a mondanivaló, ha a látvány a kora kilencvenes éveket idézi...

Ha nincs időnk elővenni a számítógépet, immár telefonról is elérhető a gépünk tartalma.

Még az egyszerűnek gondolt feladat is viszonylag hamar képes átalakulni egy átláthatatlan, táblázatokból, memókból és kaotikus üzenetváltásokból álló szörnyeteggé. Mai ajánlónk ennek elkerülésében segít.

Két típusú férfi létezik a világon: az, akit annak idején megtanítottak nyakkendőt kötni, és az, aki éveken keresztül ugyanazt a nyakkendőt hasznosítja újra. Viselőinek ajánljuk a Tie Deluxe alkalmazást 13 féle csomóval.

Aki vett már részt konferenciahíváson, különösen egy rosszul megszervezetten, az pontosan ismeri annak minden rákfenéjét. Ennek megelőzésére ajánljuk a következő applikációt.

Konferenciákon számos olyan emberrel találkozhatunk, akinek az ismeretsége, ha nem is azonnal, de idővel jól jöhet.
Hogy garantáltan ne kallódjon el a névjegykártya, ez az alkalmazás jó megoldás lehet!

Az ünnepek alatt sokan utaznak külföldre, esetleg egy számukra vadiúj környezetbe.
Nekik különösen hasznos utitárs lehet a Triplingo alkalmazás. De mit is tud pontosan?

Nem árt, ha nyomon tudjuk követni, éppen hol tart csomagunk sőt, akár az egész, csomagküldéssel kapcsolatos tevékenységünket egy helyen tudjuk kezelni.

A teendők listájának összeállítása még korántsem garancia azok elvégzésére, sőt. Szerencsére a Carrot ahogyan megdicsér egy teendő elvégzéséért, úgy le is szídhat minket annak elmúlasztásáért.

hirdetés

Ma már senkit nem kell győzködni arról, hogy mennyire hasznos a mobiltelefon, azonban vannak olyan helyzetek, amikor jobb lenne, ha nem derülne ki, hogy nálunk van. Ebben segít most a Local!

Kilenc megbeszélés hat városban három nap alatt – az ilyen helyzetekben nyújthat segítséget ez az alkalmazás, amely hatékonyan menedzseli az üzleti utazásokkal kapcsolatos információkat, 

Egy jó szlogen vagy éppen egy tökéletesen eltalált logó hatalmas lökést adhat bármely vállalkozásnak. Ha azonban valaki úgy érzi, hogy nincs híján némi kreativitásnak, a Logo Maker jó választás lehet számára.

Az app nemcsak cégónk hétköznapi megjelenését mutatja meg, azt is megtudhatjuk belőle, hogy kik és hogyan találtak ránk, milyen értékeléseket kaptunk.

Az app nem találja fel a spanyolviaszt, csak megmondja, hogy adott városban adott pontból adott időpontban hogyan jutunk el a leggyorsabban vagy a legegyszerűbben egy másikba.

IRATKOZZ FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
hirdetés
hirdetés