hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyakunkon vannak a jövő változásai, a legtöbb cég mégis megrekedt a 20. századi megoldásoknál. Pedig az YZ generáció elvárásai a munkahellyel és a szervezeti kultúrával kapcsolatban egészen eltérnek a korábbiaktól.

Hogy mit is jelent a HR punkság? HR = Human Revolution. Merj kitűnni, pörgesd fel a szakmát, keresd az innovációt! A londoni SuccesConnect HR-konferencia tanulságai.

Élénk vizuális kultúra, ismeretterjesztés helyett képességfejlesztés, egyéni fejlődést támogató digitális lehetőségek – a digitális transzformáció rohamosan formálja át az oktatási igényeket is.

A szerdán elstartolt HR rendezvénysorozat, az Out Of The Box első állomásán az iparág jövőjét illetően elhangzott, miféle új skillekre lesz szükségük a HR-eseknek.

A Ford valenciai üzemében szorgoskodó önvezető robot, Survival kiváló kollegiális viszonyt ápol a karosszériagyár hús-vér alkalmazottaival.

Bár első hallásra ijesztő lehet, hogy a gépek bizonyos esetekben átveszik az emberi munkaerő helyét, valójában megkönnyítik az életünket. 

Az OECD nemrég megjelent tanulmánya többek közt a digitalizáció hatásairól, a foglalkoztatási formák területén végbemenő változásoktól, eltűnő munkakörökről és az aggasztó regionális különbségekről is beszámol.

Ezek a munkák fognak először köddé válni a robotok bevezetésével.

A jelen és jövő kihívásaival való megküzdésben is kulcsfontosságú ez a négy kompetencia. 

Talán így megoldódik a 150 ezer üres kamionsofőr-állás betöltése is.

hirdetés

Facebook, nacionalizmus, politikai gyűlöletkeltés és homoszexualitás - sok mindenről szó esett a mai, Yuval Noah Harari beszélgetésen...

A magyar cégek döntő többségénél legalább egy olyan ember dolgozik, akinek a munkája automatizációval kiváltható lenne – derült ki az MKIK GVI felméréséből.

A megszokottól eltérő, interaktív és élvezetes toborzási folyamat egy úttörő cégtől. 

Mesterséges intelligencia segít a kamionsofőröknek a hatékonyabb vezetési stílus megválasztásában.

Apró lépésekkel is hatalmas változásokat lehet elérni a világban. Légy tudatos, légy zöld, tegyél a Földért még ma!

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés