hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kínai robotrendőrök feladatkörébe tartozik többek között az információnyújtás és a renitens járművezetők megdorgálása is.

Egy ausztrál vállalat 12 hetet biztosít a munkavállalóinak, hogy tudjanak egy kicsit élni is, a munka mellett.

Magyar startup fejleszti a világ első 3D animációs látogatói menedzsment rendszerét.

Vajon mi van a munkáltatói márkaépítésen túl? Miért elengedhetetlen demisztifikálni az employer brandinget? És miért lesz 2020 a HR reorganizációjának éve?

Az Amazon története biztosan nem segít enyhíteni a gépek és a mesterséges intelligencia térhódításától való szorongásunkat.

Elképzelhető, hogy a mesterséges intelligencia pontosabban bejósolja, hogy „mik legyünk, ha nagyok leszünk”, mint az önismeretünk?

A 4. ipari forradalom alapjaiban alakítja át a munkaerőpiaci viszonyokat és a lehetséges karrierutakat. Milyen következményekkel jár a technológiai fejlődés a munka világában, és mire kell figyelned, hogy képben maradj?

Milyen hatással vannak a különböző valóságok és a gamification (azaz a játékosítás) a munka és a HR világára?

A lelki egészségnek és a bolygónak legalábbis ennyi munka tenne jót, kár, hogy megélni nem lehet belőle. 

Nyakunkon vannak a jövő változásai, a legtöbb cég mégis megrekedt a 20. századi megoldásoknál. Pedig az YZ generáció elvárásai a munkahellyel és a szervezeti kultúrával kapcsolatban egészen eltérnek a korábbiaktól.

hirdetés

Hogy mit is jelent a HR punkság? HR = Human Revolution. Merj kitűnni, pörgesd fel a szakmát, keresd az innovációt! A londoni SuccesConnect HR-konferencia tanulságai.

Élénk vizuális kultúra, ismeretterjesztés helyett képességfejlesztés, egyéni fejlődést támogató digitális lehetőségek – a digitális transzformáció rohamosan formálja át az oktatási igényeket is.

A szerdán elstartolt HR rendezvénysorozat, az Out Of The Box első állomásán az iparág jövőjét illetően elhangzott, miféle új skillekre lesz szükségük a HR-eseknek.

A Ford valenciai üzemében szorgoskodó önvezető robot, Survival kiváló kollegiális viszonyt ápol a karosszériagyár hús-vér alkalmazottaival.

Bár első hallásra ijesztő lehet, hogy a gépek bizonyos esetekben átveszik az emberi munkaerő helyét, valójában megkönnyítik az életünket. 

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés