hirdetés
hirdetés
hirdetés

Olyan technológiákat tervezünk a közösségi hálózatoktól kezdve a társas robotokig, amik a társaság illúzióját nyújtják a barátság követelményei nélkül. Milyen következményei lehetnek ennek?

Az általános iskolai tanulmányaikat most megkezdő gyerekek 65 százaléka felnőtt korában olyan munkakörben dolgozik majd, ami jelenleg nem is létezik. Akkor mit érdemes tanítani nekik? 

Hogyan alakítják át a munkaerőpiacon bekövetkezett változások a hr-cégek tevékenységét? 

Gyors összeomlás vagy virágzás? Diamond öt olyan kulcstényezőt azonosított, amelyek mentén szerinte elég jól meg lehet ítélni, hogy egy társadalom túlélésre vagy pusztulásra ítéltetik-e.

Milyen egy valódi kiberkalóz? Profi szakember, a digitális korszak mintapolgára, kreatív és kitartó, a problémákban kihívást lát. Mit tanulhatunk tőle?

A szülők, az iskola, a cégvezetés, vagy netán a hr feladata a pénzügyi edukáció? 

Service design, design thinking – divatos fogalmak, melyek már a hr területre is bekúsztak. De vajon mindenki tisztában van a jelentésükkel? 

Szeretettel küldjük mindenkinek, aki szeret előre tervezni.

Már 19 robot dolgozik a GE Hungary budapesti szolgáltatóközpontjában. A pénzügyi, HR, jogi, és értékesítési folyamatokba segítenek be a robotok, de alegfoglalkoztatottabb egyelőre a pénzügyes robot. 

Véleményvezérekről és tökéletes vezetőkről minden hr-konferencián hallani, de Bodó Péter előadásában igyekezett ezeket a fogalmakat kézzel foghatóvá tenni, és definiálni a hr szerepét a szép új világban.

 

hirdetés

Egy friss kutatás szerint nem kell aggódiuk a jövőjük miatt a HR szakembereknek.

Újabb piacot hódít a Facebook: már álláslehetőségeket is meg lehet hirdetni a felületén - írja az Index.

Nemrég látott napvilágot egy átfogó Z-generációs kutatás, mely felvet néhány kérdést. Például azt, hogy mennyire lehet egységesen beszélni egy generációról?   

Milyen szakmákat nem érdemes választani már, és miért félünk a robotoktól.
Valóban van rá okunk? 

Az új törvények jelentősen érinthetik a hr-esek, közvetítő cégek és fejvadászok mindennapos munkáját. Ha Ön bármelyik területen dolgozik ezek közül, nem árt, ha tisztában van az újdonságokkal.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés