hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szállodában vagy rendezvényközpontban tartott konferenciák, tömött termekben, távolságtartás nélkül, svédasztalos büfével. Ez már a múlt, de mi lesz a jövő a pandémia után?

Mit jelent az aszinkron munkavégzés és milyen érvek szólnak mellette?

A globális koronavírus-járvány következtében a munkavállalók 35%-a fontolgat munkahelyváltást a következő 12 hónapban, derül ki a „Securing the Future of Work” című jelentésből.

Egy friss tanulmány a részmunkaidős foglalkoztatás és a hatékonyság kapcsolatát volt hivatott vizsgálni.

2025-re a globális AI-piac értéke elérheti a 60 milliárd dollárt.

Izgalmas újítások várnak ránk a jövőben!

Az autonóm mobil robotok (AMR-ek) úgy képesek növelni a belső folyamatok minőségét, hogy közben az alkalmazottakat is megóvják az esetleges sérülésektől.

Életünk sok más területéhez hasonlóan a munka világa is drasztikus átalakuláson megy keresztül. A kialakult helyzet azonban nemcsak súlyos kihívásokat, de lehetőségeket is tartogat: lehetőség nyílik például arra, hogy közösen alakítsuk a munka jövőjét. Az Allianz HR-vezetője elmondja, ők hogyan használják fel a járványidőszak tapasztalatait.

Íme a jövő év meghatározó tech trendjei.

A Neumann Társaság online konferenciáján neves szakértők tartottak előadást a digitális technológiák jelenlegi és közeli jövőjéről.

hirdetés

10 éves fenntarthatósági cselekvési tervet jelentett be a Johnnie Walker, a Smirnoff és a Guinness gyártója.

Az okos szerződéskötésben és a vitarendezésben is segíteni fog nekünk, és a globális GDP 1,4 százalékához járul majd hozzá a a blockchain-technológia 2030-ra a PwC kutatása szerint.

97 millió új álláshelyet hoz létre a robotok forradalma, de közel ugyanennyit el is pusztít, ami komoly fenyegetés egyes közösségek számára – derült ki a World Economic Forum (WEF) új jelentéséből.

Hogyan alakíthatja a járványhelyzet következtében kialakult gazdasági válság a pályakezdők, diákmunkások béreit, lehetőségeit?

„Mint minden élőlénynek, a mesterséges intelligenciának is szüksége van a figyelemre. Gondosan és tisztelettel kell vele bánni” – írja friss publikációjában a Guardian által alkalmazott mesterséges intelligencia.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés