hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miként változtatják meg a chatbotok a HR világát? Aktuális dilemmák és válaszok.

Ismerkedjetek meg egy talán futurisztikusnak tűnő, de már ma is létező munkakörrel! (A cikkben nem bárányokról lesz szó.)

Hol tart ma a HR és mik a legújabb toborzási trendek?

Hogyan iktatható ki az AI segítségével a HR szakemberek rémálma: a fluktuáció jelensége?

A vállalatok, ahol a felsővezetők rendszeresen együttműködnek, nagyobb eséllyel érhetnek el 10 százalékos növekedést – áll a Deloitte felmérésében.

Így növelheted hatékonyan a jelentkezők számát a Facebook vagy a LinkedIn segítségével!

Hiába végeznek egyre több munkát a robotok és a gépek, az emberi agyra mindig szükség lesz. Milyen kulcsszavakra figyeljünk a CV-kben?

Az IT segít még emberibbé tenni a humánerőforrást.

A legtöbb cég még gyerekcipőben jár a digitalizáció vállalati életbe való beemelésével kapcsolatban, pedig igény lenne rá.

A legfrissebb hírek szerint 25.000 programozó hiányzik itthon. Viszont az a kifejezés, hogy „programozó” rengeteg állást jelent.

hirdetés

Az utóbbi időben sokakat kerített hatalmába az automatizációtól való félelem. Daniel Susskind TED-előadásában egy lényegesen kedvezőbb jövőképet fest le.

Az automatizáció és az IT kompetenciák fejlesztése nagyobb teret enged a munkavállalóknak a kreatívabb és kihívást igénylő feladatok ellátására.

Naponta tapasztaljuk, hogy vállalatonként eltérő HR igények létezhetnek. Íme egy cégre szabható, egyedi megoldás! (X)

Hogyan sajátítsuk el az új világhoz alkalmazkodó attitűdöt? Hr-esként fontos tudnunk a munkavállalóinkat és minket is érintő változásokról.

Nem kérdés, hogy egészen mást jelent ma HR-esnek lenni, mint néhány évvel ezelőtt – de milyen átalakulásokra számítsunk a közeljövőben?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés