hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vannak-e nőkkel kapcsolatos sztereotípiák az ICT-szektorban? Kell-e üvegplafonra számítaniuk a gyorsan emelkedő nőknek? Ezeket a kérdéseket járta körül a márciusi Women in Tech Meetup.

Az elmúlt tíz évben hazánkban is jelentősen megnőtt a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatottsága. A szakértővel arról beszélgettünk, mit jelent ez hr-es szemszögből.

Mi irányítja az emberi viselkedést a munka során? És mi az az IKEA-hatás? Dan Ariely viselkedési közgazdász TED-előadásából kiderül.

Az YZ generációnak szóló reklámok általánosan gyenge minősége és a munkáltatói imidzs problémái csak egy részét képezik annak a komplex problémakupacnak, amely a cégek és a fiatal generáció között tornyosul.

Az álomdolgozó 4 ismérve, és hasznos tippek arra vonatkozóan, hogyan növelhetjük a számukat a cégnél.

Digitális transzformáció és gamifikáció a hr-ben - mire jó, milyen eszközöket haszáljunk, hogyan vonjuk be a munkavállalókat, és miképp mérjük az eredményeket?

Van egy képesség, amit elveszítettünk, ez pedig a lelassulás képessége. Hogy hozzuk vissza az életünkbe?

Te miért kelsz fel minden reggel? Ezzel a módszerrel azonosíthatod a létezésed célját, azaz az ikigaidat.

A minőségi életstílus a teljesítményen is tetten érhető. Hogy lehetne másképp?

Célkitűzéseket mindannyian szoktunk tenni. De miért éri meg félelem-kitűzéseket tennünk?

hirdetés

Sajnos hazánkban még nem annyira elterjedt kiégés elleni megoldás a Sabbatical, mint például az Egyesült Államokban vagy épp Ausztráliában.

Miért érdemes felnőttként leülni legózni? Íme egy innovatív módszer a komplex problémamegoldásban, amely a pszichológiát a szervezetfejlesztéssel és a legóval kapcsolja össze.

Egy-egy szó ereje több mint gondolnánk. Emberek tömege vált munkahelyet egy felesleges bántás, vagy elmaradt köszönet miatt.

Arra a kérdésre kerestük a választ, hogy hogyan tudjuk kultúráltan elkerülni a számunkra haszontalannak tűnő céges meetingeket.

Miről ismerjük fel a tehetségeket, és miben ne korlátozzuk őket? 4 pontban. 

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés