hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem is gondolnánk, de napjaink videójátékainak felépítése és az elmélyült munkavégzés közt rengeteg összefüggés húzódik.

A zajártalom miatt bekövetkező betegségek miatt több mint egymillió egészséges évet veszítünk el – derül ki a WHO egy korábbi felméréséből. 

A munkavállalók elkötelezettségének erősítése az egyik legjobb befektetés, amit egy vállalat a saját háza táján megtehet.

A nemek közti bérszakadék jelentős részét magyarázhatja, hogy ki kivel tölti a cigiszünetet.

A digitalizáció terjedésével felmerül a kérdés, szükség lesz-e egyáltalán a jövőben fejvadászokra? A válasz egyértelműen igen, azonban ezek nélkül a készségek nélkül nem lehet érvényesülni majd.

Mikor érkezik el a megfelelő pillanat, hogy előlépj, mint vezető? Milyen képességeket kell megvillantanod? És egyáltalán: jó vezető válhat belőled?

Szakértők mondják el, melyik az a három leggyakoribb technika, amellyel a kiberbűnözők megpróbálnak visszaélni az értékes vállalati adatokkal. 

Az elmúlt év piaci kihívásai ellenére sok magánvállalat vezetője véli úgy, hogy a pandémiát követő piaci környezetben jó úton haladnak a rugalmasabbá válás folyamatában.

Miként tartható be, hogyan ellenőrizhető az irodai jelenlét a beléptetőkártyákon keresztül?

Hasznos és bevált tippek arról, hogyan szövegezzünk úgy álláshirdetést, hogy az felkeltse az álláskeresők figyelmét. Less el pár trükköt a profiktól!

hirdetés

Az idős lakosság bevonása lehet a megoldás a munkaerőhiányra?

Az átállás mindenki számára stresszes, főleg, ha otthonunk kényelmében felvettünk pár rossz szokást.

Elfogadás, nyitottság, sokszínűség. A közvélemény formálásában a vállalatoknak is kiemelt szerepe van, éppen ezért példaértékű a Magyar Telekom kiállása és küzdelme a diszkrimináció ellen.

A kiégés elkerüléséhez elengedhetetlen az időszakos önvizsgálat. Ebben segíthet most ez az öt kérdés.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés