hirdetés
hirdetés
hirdetés

Minden kezdet nehéz – friss vállalkozásoknak adnak tippeket a K&H szakértői és Balogh Péter, a Cápák között műsor befektetője.

Teljesítménynövelő hatású, ha otthonról is ugyanolyan öltözetben dolgozunk, mint amiben munkába mennénk – mutat rá egy friss kutatás. És hogy mi a helyzet a melegítőben lebonyolított online meetingekkel? Rossz hírünk van: az összefüggés ezekben az esetekben még hangsúlyosabb.

Megfelelési kényszer vezérelt? Szeretetre és elismerésre vágyás van bennem? Nekem csak két perc, ő meg olyan nehezen boldogul vele. Nehezen tudok nemet mondani, hiszen olyan szépen kérte…

A cégek közel 60%-a csökkenteni volt kénytelen idei várakozásait, ugyanakkor azok a cégek, amelyeknek növekedési kilátásai nem csökkentek jelentősen, általában a távmunka kihívását is jobban tudták kezelni az SAP Hungary által végzett kutatás szerint.

A válságok és az azokat előidéző külső és/vagy belső körülmények, illetve azok minket érintő hatásai sokfélék: nekem ez és így, neked az és úgy. 

A vállalatok jellemzően egymástól elkülönítve kezelik a humán- és a technológiai erőforrások kihívásait, és kevesen foglalkoznak a munkavállalók technológiai képességeinek tudatos továbbfejlesztésével – derül ki a Deloitte legfrissebb HR-kutatásából.

Mit tehetsz, ha nem tudsz cselekedni, mert megbénít az elutasítástól való félelem? Egy nagysikerű TED Talk tanulságai.

Rágódni avagy szakszóval ruminálni időnként mindenki szokott. De nem mindegy, milyen gyakorisággal és intenzitással tesszük ezt. A kóros rágódás munkahelyi közegben és a magánéletben egyaránt káros következményekkel járhat.

hirdetés

Az MTMSZ gondozásában elkészült tanulmány a megváltozott munkavégzési szokásokat elemzi, és javaslatokat fogalmaz meg a távmunkában alkalmazható rugalmas munkaidő és munkavállalói szabadság munkajogi korlátainak megszüntetésére.

Neked is hiányzik a kávéfőző, a nyomtató meg az irodai pletyka háttérzaja? Már erre is van megoldás, nem is akármilyen.

Most a HR szakma összefogására van szükség, a jól működő tapasztalatok megosztására, közös gondolkodásra, együttműködésre.

Akár 260 ezer forintos céges bringákat is kaphatnának a finn munkavállalók.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés