hirdetés
hirdetés
hirdetés

Teljesen új szemléletmódra van szükség a csapatok (újra)építéséhez a covid utáni időszak új világában.

Első hallásra talán furcsán hangzik, hogy a HR-es profitot termel. De miért lenne ez a kijelentés irreális vagy fals?

Sok az alaptalan sztereotípia az idősebb munkavállalók kapcsán, pedig tapasztalatukból adódóan több területen jobban teljesítenek a fiatalabbaknál.

Az egyetértés jó dolog. Segít előmozdítani a célokat és az eredményeket. Azonban az legyen gyanús, ha ez túl gyorsan, túl könnyen és túl gyakran „magától” létrejön!

Erős a csábítás, hogy ki se keljünk az ágyból a munka kedvéért – csakhogy a matracunk irodává alakítása egy sor egészségügyi (testi és mentális) problémához vezethet.

A cég Work From Anywhere nevű programja hosszú távon is lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy szabadon választhassák meg a munkavégzésük helyszínét.

Egy team hatékonysága, motivációja, összetartó erejének stabilitása nem csak olyan tényezőktől függ, mint a team tagok tudása, képzettsége vagy a team hierarchikus struktúrája. (x)

Nagyon sok állásinterjú után elmarad, pedig óriási pszichés megkönnyebbülést jelent.

Négynapos munkahét az Unilevernél, a feltörekvő 3-2-2 munkarend, és out of home-office a hegyekben – avagy: mi mindent hozott nekünk a pandémia? És ami talán még fontosabb kérdés: mit tartunk meg mindebből?

A csoporton belüli sokféleség jót tesz az egyedek egészségének – bizonyították magyar kutatók.

hirdetés

Nyugdíjba küldte a nyomtatott vállalati bérjegyzéket a belső kommunikációt forradalmasító CHEQ. (x)

A válságból való kilábalás fontos része lesz a kommunikációs stratégia!

Sok minden múlhat a mentális fókuszponton az előttünk álló 2021-es évben.

Ha az alábbi állítások közül legalább ötöt igaznak érzel, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy változtatnod kellene a social média platformok használatán, elkerülve azt, hogy (még erősebb) függőség alakuljon ki.

Vajon miért együttérzőbbek egyes emberek, mint a többiek? A nagyon önzetlen emberek agya alapvetően különbözik másokétól – derül ki egy kutatásból.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés