hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyre nagyobb szakadék tátong a cégek szükségletei és a rendelkezésre álló munkaerő között.

Találd meg a stílusod, és varázsold el a közönséged!

Lassanként Magyarországon is beköszönt a munkahelyi wellness korszaka.

Magyarországon jelenleg körülbelül 25 ezer munkavállaló hiányzik a STEM-szakmákból. Ezt jó eséllyel enyhíteni lehet, ha a most munkaerőpiacra lépő Z generáció lányai kedvet kapnak az olyan pályákhoz is, amelyekről idáig talán keveset tudtak.

Mire jó az irodai márkaépítés?

A Social Impact Alliance létrehozott egy online kalkulátort filantrópok számára, amely egyszerűen és ingyenesen segít kiszámolni, hogy a magyar vállalatok mennyit adakozhatnak úgy, hogy a lehető legmagasabb adókedvezményt vehessék igénybe.

Ha egy rakás étel megmaradt a céges rendezvényről, juttasd el rászorulókhoz! A JótÉtel megmutatja, hova viheted, és ha kell, a Budapest Bike Maffia érte is megy.

A 12 aranyérmes pályázat mindegyike aktuális, fontos témákra hívta fel a figyelmünket, s természetesen a középpontban a kreatív, frappáns megoldások álltak.

A CPD által értékelt 8400 vállalat közül 2019-ben hat vállalat szerzett „A” minősítést mindhárom értékelt területen. A három terület a klímaváltozás elleni küzdelem, a vízbiztonság és az erdők védelme.

hirdetés

A munkaerőhiány adott, a megoldás azonban sokkal inkább rejlik házon belül, mint azon kívül.

A mentorok nagy segítséget jelentenek a kollégák beilleszkedésében, szakmai előrelépésében. Mit kell megfontolnunk, mielőtt kiválasztjuk saját szakmai támogatónkat?

Aligha volt az emberiség történetében olyan eszköz, amelynek használata ennyire általános lett volna, mint manapság a fejlett országokban a mobilnak. De kell-e aggódnunk miatta?

Tudósítás a Salarify által szervezett „Employee wellbeing 2020-ban – elkerülhetetlen vagy csak buzzword” című meetupjáról.

„Nem vesznek vissza GYES után!” vs. „A családos munkavállaló hatékony munkaerő, jól gazdálkodik idejével.” Hogyan gondolkodnak a szülők és a munkaadók a munkába való, GYES utáni visszailleszkedésről?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés