hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az, hogy mindketten karrierváltók. Mitől lett ennyire felkapott a karrierváltás, és jellemzően kik, honnan, hová és miért váltanak? Mi kell hozzá, hogy sikeres karrierválást hajtson végre valaki? A fenti kérdéseket járták körül az NNG kerekasztalának résztvevői.

El kell-e érnünk a kút mélyét, hogy magasra tudjunk emelkedni? Vezethet-e kiégéshez a flow és a gyerekkori traumák? És hogyan előzhető meg a burnout őszinteséggel?

Min és hogyan tud javítani egy átgondolt és megfelelően kivitelezett csapatépítő program? És mit tehetünk, hogy ne annyira hangzatos, mint inkább hatásos legyen? A szakértő elmondja.

Bár napjainkban számos korábbi munkahelyi tabu megdőlni látszik, a tetoválásokkal kapcsolatban még sokszor pattannak ki parázsviták.

Laura Vanderkam produktivitás szakértő tanácsai, hogy közelebb kerülj az egyensúlyhoz.

Egy vezető esetében különösen fontos a magas EQ megléte. De mi alapján mondhatjuk azt, hogy valaki magas EQ-val rendelkezik? És hogyan fejleszthető az érzelmi intelligencia?

Hányféle lehetősége van a szervezetnek, a vezetőknek az újdonságokra való reagálás tekintetében?

Mert bárkiből lehet sikeres vállalkozó, akár szülőként is!

A munkahely – így az irodaházak – környezete, ellátottsága lényeges kérdés sok munkavállaló számára – derül ki egy friss kutatásból.

Justin Bariso, az EQ Applied („.Alkalmazott EQ”) című könyv szerzőjének tanácsai arra is kitérnek, hogy ha már felismertük a manipulációt, hogyan védekezhetünk ellene.

hirdetés

A munkánk sokszor olyan helyekre is betolakodik, ahol egyáltalán nincs keresnivalója. Most tippeket adunk a feltöltődéshez!

Ha mindenki tudja, ki mennyit keres, az csökkentheti a nők és a férfiak közötti fizetési különbségeket.

Irodai tech újdonságok, amelyekkel érdemes még ma megismerkednünk.

A sikerhez egy jó nagy adag szerencse kell. Na meg még egy csomó másik dolog. Mutatjuk!

Tényleg számít, hogy mennyire hosszú az önéletrajzunk?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés