hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hatalmas fejlődést hozott az elmúlt időszak a digitális oktatási módszerek terén.

Tippek, amiknek segítségével ellensúlyozhatjuk a káros hatásokat.

A munkavégzés a mai formájában fenntarthatatlannak tűnik, de min változtassunk?

2020 hirtelen, földrengésszerű változást hozott a munkavégzés világában, amely mindenhol és mindenkit érintett.

Van olyan ismerősöm, kollégám, aki – habár nincs rákényszerítve, mégis – rendszeresen önmaga próbál mindent elvégezni, nem osztja meg a tudást, ötleteket, és másokéra sem igazán kíváncsi, nem delegál.

Rengeteg filmben, tévéműsorban láthattuk, hogy a szereplők hirtelen felindulásból felmondanak a munkahelyükön, mert annyi frusztrációt és sérelmet kellett elviselni a melóban. Olykor mindenki elgondolkodik rajta, hogy ugyanígy cselekszik...

Az új, ingyenes platform ahhoz kívánja hozzásegíteni az embereket, hogy kevesebb digitális stresszt éljenek át, ennek következtében pedig aggódás nélkül élvezhessék a technológia nyújtotta előnyöket.

Két fontos előttünk álló feladatra mutat rá az SAP által rendelt, 2000 KKV körében végzett nemzetközi kutatás.

Nem csak a "mentális szoftverünket" szükséges gyakran frissíteni a home office-ban és a hibrid munkakörnyezetben: az érzelmi biztonság mellett a webes biztonságnak is jelen kell lennie.

Legyen szó angol nyelvű konferenciabeszélgetésről, prezentációról, külföldi utazásról, vagy idegen nyelvű interjúról, a magyar nyelvtanulók egy jelentős részének már ezek gondolatától is görcsbe rándul a gyomra. Vajon miért?

hirdetés

Hogyan járulhat hozzá a mentális agilitás a sikeres változási folyamatokhoz? 

Mi az a brainstorming? Milyen helyzetekben és hogyan alkalmazhatjuk hatékonyan? Szakértő válaszol.

A te szervezeted hogyan kezeli a hibázást? A vállalati értékek túlmutatnak a honlapon és a plakátokon megfogalmazott hangzatos mondatokon? (x)

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés