hirdetés
hirdetés
hirdetés

És legjobb együtt átélni őket, mondják a szakemberek.

Van, amikor sok lesz a zaj, a baj és a feszültség, amit el kellene viselni. Ilyenkor jó lenne kicsit megpihenni valahol és kimenekülni az életünkből.

Az agilitás fundamentumai és az agilis csapat jellemzői. Beszámoló az Agilisak lettünk! „átállási workshop” és minikonferenciáról.

Pszichológusok már régen rájöttek, hogy sok álmatlan, aggódásra hajlamos embernél nem a testi tünetek okozzák a szorongást, hanem az aggódás körül felmerült gondolatok azok, amik nem hagynak minket nyugodni.

A Hosszú út című dokumentumfilm a tótvázsonyi segítő közösségben dolgozó sérült fiatalok mindennapjairól készült, a társadalmi beilleszkedés bátorító példájáról szól.

A menedzselt bizonytalanság a jövő- és válságállóság legfontosabb előfeltétele – hangzott el a KPMG tegnapi sajtótájékoztatóján.

A mentális egészségünket gyakran adottnak vesszük, pedig nem az. Legyen egy akcióterved: egy program, amit beindíthatsz, ha nem vagy jól!

Környezetkímélő, jóllétnövelő, termelékenységfokozó, mi az? Hát a négy napos munkahét! És ha mindez igaz rá, mi tart vissza attól, hogy bevezessük?...

Milyen típusú szervezetben működik az agilitás a leginkább?

hirdetés

Szeretnéd az irodai asztalodnál ülve premier plánban látni a fák ágain ugráló mókusokat? Igaz ugyan, hogy nem nálunk, de már létezik ilyen iroda is!

Honnan indult és hova jutott ez a módszer? Kikből álljon az agilis csapat? Hogyan fejlesszük már meglévő csapatainkat az agilitás felé? Áttekintjük az elméletet és a gyakorlatot.

A SUCCESs módszerrel emlékezetesebbé teheted az üzeneteidet!

Naponta csak öt órát dolgoznak egy német IT-vállalatnál, cserébe viszont nincs Facebook, telefonálás és csevegés.

Egy csapatépítő, ahol a résztvevők könyveket bújnak. Furán hangzik? Pedig a módszer létezik, és számos előnye van.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés