hirdetés
hirdetés
hirdetés

A robotizáció munkavállalói közérzetre gyakorolt hatását vizsgálta egy 10 000 emberen végzett japán felmérés.

Íme egy hazai vállalat, akiktől érdemes tanulni munkahelyi esélyegyenlőség terén!

Még mindig fordítva ülnek a lovon a munkáltatók? Egy internetes felmérés eredményei, melyben álláskeresők fejtették ki kendőzetlenül véleményüket a mai álláshirdetésekről.

A sikeres céges bemutatkozó 4 szabálya, avagy hogyan szerezzünk befektetőket ötletünk megvalósításához

Gondolkodtál már azon, hogyan fog megmaradni az a rengeteg új infó, amit egy-egy tréningen vagy oktatáson halottál? Vagy megfordult már a fejedben, hogy ezeket hogyan fogod holnaptól a munkádban használni? Íme egy lehetséges megoldás!

Jajj ne, már megint csapatot építünk! – Ha hallottál már hasonló felkiáltásokat, esetleg magad is jajdultál fel hasonló apropóból, akkor ideje átgondolni, miért is csináljuk ezt az egészet. És hogy csinálhatnánk jobban.

Te hová nézel, miközben iszol? Vigyázz, a tekinteted iránya sokat elárulhat rólad – mint ahogy a cikkben felsorolt további, hétköznapi apróságnak tűnő jellemzők is, amelyekre azonban érdemes odafigyelni.

Cseresznyevirág, buborékok, szivárvány és nagy, kerek szemek: miért keltenek bennünk ezek a dolgok általános örömérzetet? Egy örömkutatás tanulságai.

Érdemes újragondolni a kritika jól bevált "szendvicsbe" csomagolását!

Életmentő tippek, ha elájult a munkatársunk. Bárkivel megtörténhet.

hirdetés

Ismerd meg, figyelj oda a problémáira és az igényeire, és aztán építs tudatosan, sok kétirányú kommunikációval és EQ-val hiteles és megkülönböztethető kultúrát! Egy konferencia tanulságai.

Eljött a LinkBook kora: a LinkedIn felhasználói észrevehették, hogy a hálózat egyre inkább olyanná válik, mint a Facebook. Többet is elárulhat rólad, mint gondolnád...

A sportos munkahely nemcsak egészséges, de nagyon sok szinten megtérül, ha ezzel foglalkozunk.

Hogyan kovácsolj előnyt az elhibázott döntéseidből?

A Peter-szabály legdurvább feltételezése, hogy a sok előléptetés végén mindenki olyan pozícióba kerül, amiben már nem kompetens.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés