hirdetés
hirdetés
hirdetés

De akkor mit gamifikáljunk? És mit ne? És amit igen, azt hogyan? Játékosítási webinárunk legfontosabb tanulságai következnek, nyolc pontba szedve.

Hiba a munkavállalói motivációt csak a HR-re delegálni, a dolgozók távozása pedig nem a HR felelőssége. De akkor mi is a HR valódi szerepe, és kapjon-e helyet a vezetésben?

A vállalatok 70%-a élt át valamilyen krízist az elmúlt öt évben, 29%-nak viszont nincs terve ilyen esetekre – derül ki a PwC kutatásából. Pedig a jó terv önmagában még nem is elég...

Gyakran a tervezés az, ami megöli egy projekt sikerét.

Mik a legnagyobb kihívások, ha az ember szabadúszásra adja a fejét?

Mutatunk három tippet, mellyel kihozhatod magadból a legtöbbet!

6 üdítő példa a legnagyobbaktól arra, hogyan vetheted be a gamifikált megoldásokat hatékonyan HR-területen. Vágj bele te is, jelentkezz játékosítási webinárunkra!

Lehetséges-e optimistát varázsolni egy szorongó emberből? Meg tudjuk-e változtatni a gondolatainkat? És miként segít mindebben a mindfulness meditáció?

Ma egy vállalat társadalmi felelősségvállalása a munkavállalói egészségkultúrán kell, hogy alapuljon, hiszen az egészséges életmódra nevelés össztársadalmi érdek.

Három dolog, amire mindenképp figyelj oda, ha azt szeretnéd, hogy a teamed magasan teljesítsen.

hirdetés

Segítséget kérni nehéz, de az életben óhatatlanul adódnak olyan helyzetek, amikor meg kell tennünk. Hogyan válhatunk magabiztossá a segítségkérés művészetében?

"Elkeserítően alacsony" a tudományos ranglétrán magasra jutó nők száma – derül ki egy friss tanulmányból.

Egy előadásomra készülve objektívjólét- és szubjektívjóllét-mutatók között kutakodva döbbenten tapasztaltam, hogy a magyar HPI, azaz Happy Planet Index wellbeing faktorát tekintve 140 ország közül csak a 94. helyet foglaljuk el.

A gyerekkori énünket nem tudjuk teljesen hátrahagyni, játszani mindenki szeret. Munka közben is. És nem csak eredményesebbek, de hosszabb életűek is leszünk.

Nem divat a részmunkaidő, pedig segítene a munkaerőhiányon – és eközben a magyar háromgyerekes nők közel fele nem dolgozik ma Magyarországon. Mi lehet a megoldás?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés