hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ezt az 5 dolgot feltétlenül gondold át munkába visszatérő szülő interjúztatása esetén.

Íme néhány módszer, melyek alkalmazásával elérhetjük, hogy új munkavállalóink már a legelső naptól kezdve a szervezet részének érezzék magukat.

A mozgás öröme és az inkluzivitás melletti tanúságtétel: érdemes odafigyelni a sportszerkereskedő vállalat legújabb kezdeményezésére!

Egy történet, amely elgondolkodtató kérdéseket vet fel a toborzás-kiválasztással, a céges employer brandinggel és a munkavállalói élménnyel kapcsolatban.

Nem a fizetés a leglényegesebb információ, amire figyelnünk kell, de az is kiemelten fontos.

Zárás előtti kaland a boltban – ez lehet a tanulság recruitereknek.

Az európai szövetségnek egy kizárólagos magyarországi tagja van.

A digitális ügyfélélmény legújabb trendjeit a hazai HR-vezetőknek is érdemes figyelniük, hiszen a tanulságok a HR által nyújtott digitális munkavállalói élményre is átvihetők.

Érdemes újragondolni a meghittség filterébe merevedett karácsonyi mood posztokat! Íme a TOP5 legünnepibb online HR-tipp.

A büntetés-végrehajtás toborzási kampánya téged is rabul ejt majd!

hirdetés

Eredményt hirdettek a Decathlon és a Magyar Íróválogatott által kiírt versenyen, amelyben a legkreatívabb szurkolói rigmusokat keresték.

 

Közel háromszáz jelentkező, 24 óra, 9 HR-es, 27 ajánlat. Így szerzett gyakornokokat egyetlen éjszaka alatt a Telekom.

…De ez nem jelenti azt, hogy az egyik kevésbé fontos lenne a másiknál. A jó munkaköri leírás ugyanannyira fontos a toborzáshoz, mint az álláshirdetés. Hogyan írjuk meg jól?

Avagy előbb-utóbb felmerül a kérdés: ki interjúztat kit?

Ahogy a munkaerő értéke egyre emelkedik, úgy válik egyre fontosabbá a kérdés, hogyan bánhatunk jól a dolgozóinkkal. A választ máris eláruljuk.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés