hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Brandbook.hu átfogó felmérésben vizsgálta a hazai B2B vállalkozások márkaépítési gyakorlatait, kiemelt figyelmet fordítva a különféle online platformokra.

Nem jutottál ki Lisszabonba az idei Employer Branding Day-re? Olvasd el ezt az exkluzív beszámolót, mely a négy legfőbb trendet mutatja a világ élvonalából!

Erősödő trend, hogy a multicégek immár élményekkel kötik magukhoz a legtehetségesebb munkavállalókat. Exkluzív tudósítás a World Employer Branding Day-ről!

Íme, a legfrissebb trendek a munkáltatói márka legnagyobb nemzetközi szakmai rendezvényéről!

Hasznos gondolatok a kis- és középvállalkozások munkaerőpiaci láthatóságáról és lehetőségeiről.

Employer brandinggel a vendéglátást sújtó fluktuáció ellen.

És ha így gondolkodnál: ha nem válaszol az e-mailemre, biztos nem is akarja igazán, hogy nála dolgozzak?

A vállalatok hány százaléka foglalkozik tudatos márkaépítéssel, milyen területre bízza, és kit céloz vele? Ezekre is választ kaphatunk a hiánypótló kutatásból.

Változás előtt állunk a munkáltatóimárka-kommunikációban.

Ma ezekre a kommunikációs aktusokra egészen más szabályok vonatkoznak, mint akár csak öt-tíz évvel ezelőtt, és nem árt, ha tisztában vagyunk a bekövetkezett változásokkal – figyelmeztet a szakértő.

hirdetés

Sok vállalatnál vita folyik arról, ki a kultúra igazi alakítója: a HR, a felsővezetők, a középvezetők vagy a beosztott dolgozók? A helyzet az, hogy valójában mindenki, akár tud róla, akár nem.

Elnyomott introvertáltak, versenyhelyzet és kooperáció, rossz jelöltélmény. Mi kell még?

Induló cikksorozatunkban a HRKOMM Award 2018 díjnyertes kampányait mutatjuk be. Kezdésként nézzünk egy díjnyertes videós kampányt az SSC szektorból!

Ezt az 5 dolgot feltétlenül gondold át munkába visszatérő szülő interjúztatása esetén.

Íme néhány módszer, melyek alkalmazásával elérhetjük, hogy új munkavállalóink már a legelső naptól kezdve a szervezet részének érezzék magukat.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés