hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az employer branding mára már nem csak a bevonzás-elkötelezés-megtartás hármasáról szól.

Tanuld meg az employer branding fortélyait játszva, a stratégiától kezdve, a belső bevezetésen át a külső kommunikációig a Brandivity-vel! (x)

5 dolog, melyre érdemes 2020-ban hangsúlyt fektetni.

Sokat elárul egy cég működéséről, hogyan bánik a jelöltjeivel. Így ne!

Egyedi transzparens rendszer, tábortűz-esemény, ahol minden munkatárs elmondhatja nyűgjeit-bajait, olajozottan működő home office – hogy is néz ki mindez a gyakorlatban? A Neticle ügyvezetőjét kérdeztük.

Az olvasó és könyv közötti egyedi kapcsolatot mutatja be a Bookline kampánya.

Számos izgalmas és újszerű employer branding kampány mutatkozott be az idei konferencián. Nem volt hiány szellemes megoldásokból, ötletekből, így van miből töltekezni azoknak, akik még csak terveznek belevágni a munkáltatói márkaépítésbe.

Ne akarjunk olyat elhitetni, amik nem mi vagyunk.

Különleges munkatársaknak mutatta be a szállodai munkát a nemrég Az év munkaadója díjat elnyert hotellánc.

Állásbörzék helyett rooftop bulik, szabadulószobák, irodalátogatások: kiderült, mivel lehet megszólítani a Z generációt. 16 cég vállalta be, hogy megmutassa magát a mindennapokban az érdeklődőknek.

hirdetés

A sörgyár egy kitalált vlogszereplőt épít fel, akin keresztül megmutatja, hogy milyen munkakörök, feladattípusok, karrierutak vannak a vállalatnál, és miért érdemes a Drehert választani.

Kiderült, mely tényezők játsszák a legnagyobb szerepet a fiatalok munkahelyválasztásában. A PwC felmérésében meglepő eredmények is születtek.

A Disney egy különleges közös nyelvet hozott létre a dolgozóinak, amely vállalati kultúrája egyik legfőbb építőkövévé vált. Mi az az 5 módszer, amivel elérte ezt, és hogyan érhetnénk el mi is hasonlót?

Vajon melyikre érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni?

Employer branding a job hopperek nyomában – avagy mit tehetünk munkáltatóként?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés