hirdetés
hirdetés

Nem tudod, mi nem stimmel, de iránymutatásra és segítségre lenne szükséged? Ezekben a helyzetekben a coachingot ajánljuk.

A „mi lett volna, ha”-spirál, és hogyan kerüljünk ki belőle megerősödve.

Apró változtatásokkal, egyesével, tudatossággal igenis beépítheted az életedbe a valódi feltöltődést. A coach elmondja, hogyan.

Kelj frissen és kipihenten 3:45-kor, mint az Apple vezetője! ...Vagy legalábbis kelj fel nehézség nélkül akkor, amikor kell. Egy csokornyi hasznos work-life balance tipp.

Sokan panaszkodnak arra, hogy csak ritkán jutnak eszükbe nagyszerű ötletek. Íme három inspiráló tanács, melyeket megfogadva elősegíthetjük az innovációs gondolkodást!

Mit tehetsz, hogy esténként ne kifacsart citromként térj haza?

Csak addig nehéz eljutnunk valahova, ameddig nem tudjuk, hogy hol vagyunk most, és milyen eszközöket tudunk használni az odajutáshoz.

Kutatási eredmények is alátámasztják, hogy ha egy jó ötletre van szükséged, akor a legjobb, ha megmozgatod a tagjaidat. Hogy ezt pontosan hogyan érdemes megtenni, ahhoz ez az ötletes TED-videó ad megfontolandó tanácsokat.

Az Y generáció megtartásáért vívott harcban a gyorsabb győz, nem a megértőbb.

hirdetés

Hogyan fojtjuk el munkatársaink motivációját, és veszítjük el őket?

Team coachinggal a szervezeti változásokért.

Hogyan érhetjük el, hogy a környezetünk odafigyeljen arra, amit mondunk? Mi a kulcs ahhoz, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a beszélgetéseink után?

Megakadtál? Ezzel az eszközzel megadjuk a kezdő lökést, hogy nekiugorj a problémáknak.

Egy módszer arra, hogy elrugaszkodjunk a megszokott, bebetonozott dolgoktól.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés
hirdetés