hirdetés
hirdetés

Biztosan veled is előfordult már, hogy egész nap rohantál és a végén eszméltél rá, hogy önmagadra semmi időd sem maradt. Mi lehet a megoldás?

Sokakban él az a téveszme, hogy egy coach csak a kérdéseivel segíti előre a beszélgetés menetét és semmi konkrétat nem fogalmaz meg. Hogy is néz ki ez a valóságban?

Vajon miért egy katonai kifejezéssel írják le a mai világot, és mit tudsz tenni, hogy ez változzon?

Társas készségeink elengedhetetlenek az élet bármely területén. Mutatunk néhány konkrét tippet, melyekkel gondoskodhatsz a fejlesztésükről.

Miért jó, ha az ügyvéd egyben social media guru is, és milyen hátránya van annak, ha a marketinges kolléga szervezi a rendezvényeket?

Fejlesztői tapasztalat és tudás híján a vezetők elég sokáig tudnak abban hinni, hogy ha jól érzi magát néhány óráig együtt a csapat, akkor annak hosszú távon érződik majd a hatása. Ez azonban nincs mindig így.

Vajon tényleg munkaerőhiány van? Vagy csak a cégek pazarolják a munkaerőt, alábecsülve a motivációjuk jelentőségét?

Mit mondana 95 éves éned a mostani fiatalabb önmagadnak? Miért annyira fontos manapság, hogy szeresd a munkádat? Miért fogj vissza az okosságodból? És még sok más értékes gondolat Marshall Goldsmith-től…

Dr. Marshall Goldmith 69 évesen már inkább csak adni akar. Lazán, könnyedén, praktikusan, de provokatívan segít ismét “egyenesbe állnunk”, ha kicsit elvesznénk ebben a bonyolult és ingerdömping világban.

Nem tudod, mi nem stimmel, de iránymutatásra és segítségre lenne szükséged? Ezekben a helyzetekben a coachingot ajánljuk.

hirdetés

A „mi lett volna, ha”-spirál, és hogyan kerüljünk ki belőle megerősödve.

Apró változtatásokkal, egyesével, tudatossággal igenis beépítheted az életedbe a valódi feltöltődést. A coach elmondja, hogyan.

Kelj frissen és kipihenten 3:45-kor, mint az Apple vezetője! ...Vagy legalábbis kelj fel nehézség nélkül akkor, amikor kell. Egy csokornyi hasznos work-life balance tipp.

Sokan panaszkodnak arra, hogy csak ritkán jutnak eszükbe nagyszerű ötletek. Íme három inspiráló tanács, melyeket megfogadva elősegíthetjük az innovációs gondolkodást!

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés
hirdetés