hirdetés
hirdetés

Miért jó, ha az ügyvéd egyben social media guru is, és milyen hátránya van annak, ha a marketinges kolléga szervezi a rendezvényeket?

Fejlesztői tapasztalat és tudás híján a vezetők elég sokáig tudnak abban hinni, hogy ha jól érzi magát néhány óráig együtt a csapat, akkor annak hosszú távon érződik majd a hatása. Ez azonban nincs mindig így.

Vajon tényleg munkaerőhiány van? Vagy csak a cégek pazarolják a munkaerőt, alábecsülve a motivációjuk jelentőségét?

Mit mondana 95 éves éned a mostani fiatalabb önmagadnak? Miért annyira fontos manapság, hogy szeresd a munkádat? Miért fogj vissza az okosságodból? És még sok más értékes gondolat Marshall Goldsmith-től…

Dr. Marshall Goldmith 69 évesen már inkább csak adni akar. Lazán, könnyedén, praktikusan, de provokatívan segít ismét “egyenesbe állnunk”, ha kicsit elvesznénk ebben a bonyolult és ingerdömping világban.

Nem tudod, mi nem stimmel, de iránymutatásra és segítségre lenne szükséged? Ezekben a helyzetekben a coachingot ajánljuk.

A „mi lett volna, ha”-spirál, és hogyan kerüljünk ki belőle megerősödve.

Apró változtatásokkal, egyesével, tudatossággal igenis beépítheted az életedbe a valódi feltöltődést. A coach elmondja, hogyan.

Kelj frissen és kipihenten 3:45-kor, mint az Apple vezetője! ...Vagy legalábbis kelj fel nehézség nélkül akkor, amikor kell. Egy csokornyi hasznos work-life balance tipp.

Sokan panaszkodnak arra, hogy csak ritkán jutnak eszükbe nagyszerű ötletek. Íme három inspiráló tanács, melyeket megfogadva elősegíthetjük az innovációs gondolkodást!

hirdetés

Mit tehetsz, hogy esténként ne kifacsart citromként térj haza?

Csak addig nehéz eljutnunk valahova, ameddig nem tudjuk, hogy hol vagyunk most, és milyen eszközöket tudunk használni az odajutáshoz.

Kutatási eredmények is alátámasztják, hogy ha egy jó ötletre van szükséged, akor a legjobb, ha megmozgatod a tagjaidat. Hogy ezt pontosan hogyan érdemes megtenni, ahhoz ez az ötletes TED-videó ad megfontolandó tanácsokat.

Az Y generáció megtartásáért vívott harcban a gyorsabb győz, nem a megértőbb.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés
hirdetés