hirdetés
hirdetés

> Coaching eszköz

Amikor „elakadunk" magán- vagy szakmai életünkben, több lehetőség is nyílik előttünk. Merre induljunk? 

A rotáció olyan előnyökkel is járhat, amikre talán nem is gondolnánk.

Célkitűzés: okosan vagy merészen?
A személyes, szakmai vagy sportsikerek egyik kulcsa a megfelelő célkitűzés. Hogyan tudják a céljaink leginkább támogatni a határaink feszegetését?

Nincs tökéletes döntés. Nem látjuk a jövőt, ettől olyan nehéz dönteni. Mi segíthet ilyenkor? Például az alábbi kisfilm. 

A sokféle nézőpont önmagában is serkentheti a kreatív gondolkodást, de érdemes a keretek megtartásával minél több újdonságot kipróbálni az ötleteléshez.

Legtöbbünknél nagy az elhatározás új évkor a változásra, majd hamar elfogy a lelkesedés. Mit tegyünk, hogy idén ne így legyen? 

Újév beköszöntével sokan változtatni szeretnének, fogadalmakat tesznek. Íme egy tipp, hogy a végére ne csak megfogadjuk, de meg is valósítsuk a magunknak tett ígéreteket.

„Hogyan érzed magad a munkahelyeden? Mennyire élvezed a munkád?”
A következő 6 mutató segíthet a válaszban.

Akár otthon, akár munkahelyen gyakoriak a pszichológiai játszmák. Kinek és mire jó ez, és főleg, hogy lehet felismerni és kilépni belőlük? 

Aki keres, talál.
Az alábbiakban néhány olyan technikát mutatunk be, melyek közelebb visznek a tehetségünk felismeréséhez.

hirdetés

Életünkben számtalan döntési helyzetbe kerülünk. Hogyan tudjuk figyelembe venni a fejünkben felmerülő rengeteg gondolatot, és miként teremtsünk helyet megérzéseinknek? Íme 6 szempontrenszer!

Minél magasabb szinten áll egy vezető, általában annál kevesebb valós visszajelzést szokott kapni.Mostani coaching eszközünk a szembesítést szolgálja.

Hogyan motiváljam saját magamat? Azt, hogy megtegyünk valamit, hogy cselekedjünk, és ne csak álmodozzunk, a motivációnk irányítja. Mi az, amivel segíthetjük a folyamatot?

Belső játszmáink mindennapi teljesítményünket és jó közérzetünket teszik kockára.Higyan mérsékeljük ezeket és ezáltal hogyan válhat jobbá teljesítményünk?

Egészen máshogy viselkedünk, amikor „magasra játszunk”, ahhoz képest, amikor „alacsonyra játszunk". Hogyan ismerhetőek fel a különbségek, akár egy állásinterjú, akár egy tárgyalás folyamán?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés
hirdetés