hirdetés
hirdetés

> Coaching eszköz

Belső játszmáink mindennapi teljesítményünket és jó közérzetünket teszik kockára.Higyan mérsékeljük ezeket és ezáltal hogyan válhat jobbá teljesítményünk?

Egészen máshogy viselkedünk, amikor „magasra játszunk”, ahhoz képest, amikor „alacsonyra játszunk". Hogyan ismerhetőek fel a különbségek, akár egy állásinterjú, akár egy tárgyalás folyamán?

Ugyanannak a dolognak, helyzetnek többféle jelentést is tulajdoníthatunk. Miben és hogyan lehet segítségünkre az átkeretezés?

A fókuszt tudatosan választottuk meg, az érzelmeink nem rángatnak, a negatív gondolataink nem hátráltatnak, és a figyelmünk nem a dilemma okozta belső őrlődés elmélyítésére irányul.

Meg szeretne oldani egy helyzetet, de még nem tudja, hogy hogyan? Egy gondolatkörben mozog folymatosan? Nem jönnek az ötlek? Próbálja ki szervezett formában!

Mostani coaching eszközünk az önmarketinget, azaz  a személyes márkaépítést szolgálja. Mit tegyünk, hogy a külvilág jobban észrevegye, amit üzenni akarunk magunkról?

Életünkben bekövetkezhet olyan elakadás, amelyen nehéz továbblépnünk. Ilyenkor tanácstalanok vagyunk, elbizonytalanodunk a munkánkat, esetleg a kapcsolatainkat illetően. De hogyan lehet ezeken a holtpontokon túllendülni?

Miután kitöltötte az értékiránytűt, gondolja végig, hogy melyek azok az életterületek, amelyeken a legnagyobb az eltérés az értékei és a viselkedése között, és mi ezeknek az eltéréseknek az oka.

Ami hiányzik ebből a napból:  Mozgás, nevetés.... Folyamatosan nagyon sok a dolgunk, el vagyunk úszva, vagy ha csak arra nem jut időnk, amire szeretnénk, nézzük, hogyan lehet ebben segítségünkre az időtükör!

A stressz nem ismeretlen fogalom a vezetők életében, egy újrakeretezés azonban sokat segíthet. 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés