hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tóth Vera, Csemer Boglárka és más hírességek tartottak motivációs beszélgetést nőknek arról, hogy miként érvényesülhetnek a munkaerőpiacon.

Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, a környezetért, egy élhetőbb társadalomért–, de nincs elég időd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek megmutatják, hogy van. 

Fáradtan kókadozni az irodában nem jó... Íme néhány eszköz, ami segít leküzdeni az évszakkal járó kimerültségérzést!

Az Indulj! felfedezésre váró, vagy épp ismert helyeket mutat be más megközelítésben, tippekkel, tanácsokkal és rengeteg történettel.

A többség már akkor is munkát keres, ha nem is akar váltani – derül ki a Workania felméréséből.

A Parlament április első hetében elfogadta, így rövidesen kihirdetésre kerül az adatvédelmi rendelethez kapcsolódó salátatörvény, amely többek között a munka törvénykönyvét is módosítja. A szakértők elmondják, mire számítsunk.

Elismerték a legvonzóbb hazai munkáltatók teljesítményét a Randstad Employer Brand Research 2019 felmérés eredményei alapján. Az eredményekből az is kiderül, milyen tényezők alapján választunk és váltunk munkahelyet.

Az emberi munkához, a munka világához köthető versekkel emlékezünk a magyar költészet napjáról.

Bármikor szakíthat időt az ember egy gombóc fagyira. Pláne, ha az fagyiskocsistul, kiszolgálással, öntetekkel begurul az irodába...(x)

Nem hiába, a művészet az egyik legjobb eszköz arra, hogy tömegekhez szóljunk.

hirdetés

Skandináv minimalizmus, letisztult formavilág - ilyen lesz a Nordic Light Trio.

Tíz új válallkozás részvételével indul a tavaszi intenzív program, melyben idén kiemelt cél a női startupperek támogatása.

Több mint 1500 álláshely vizsgálatával az IseeQ fejvadászcég arra jutott, hogy az általános bérmelkedést messze meghaladó mértékben nőttek a bérek az alkalmazott kutatói szektorban 2017-ről 2018-ra.

Egy kutatás arra kereste a választ, hogy miként fogadják az új technológiát a vállalatvezetők.

A diákok közül viszont jóval többen vágnának bele a külföldi álláskeresésbe – derül ki többek közt a K&H ifjúsági indexből.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés