hirdetés
hirdetés
hirdetés

Belföldön nyaralunk, és visszatértünk a szájmaszkok használatához.

A törvény szerint jár a táppénz járványügyi hatósági karantén idején, a kormány rendeleti szinten azonban kivételt képzett, írja a hvg.hu.

Költséghatékony koronavírus-tesztelést kínál cégek és intézmények számára a Neumann Diagnostics.

250 új, kereskedelmi, logisztikai és informatikai munkahelyet létesít az ALDI Magyarországon.

A koronavírus-járvány kitörése, és a home office széles körű bevezetése jelentős hatással volt a hazai munkavállalók étkezési szokásaira is – derül ki a Profession.hu nyári reprezentatív felmérésének eredményeiből.

Az Országos Mentőszolgálat honlapján és az ÉletMentő applikációján keresztül már elérhető az éjjel-nappal válaszokat adó chatbotasszisztens.

A COVID–19 miatt kialakult helyzethez alakított szolgáltatásokat, termékeket keresi laptársunk, a Kreatív a Vodafone-nal közös Readyn. Magánszemélyek is pályázhatnak egyéni történetekkel.

Látványos megtérülésre számíthatnak a gazdasági krízisre gyors portfólió-felülvizsgálattal reagáló vállalkozások – mutat rá az EY nemzetközi tanulmánya.

Bizonyos beruházásokra továbbra is nagy szükségük lesz a cégeknek, ha versenyképesek szeretnének maradni a vírusjárvány következtében kialakult helyzetben.

A koronavírus-járvány miatt állás nélkül maradt vagy nehéz helyzetbe került kommunikációs szakembereket támogat a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének programja. A gyorssegély mellett egy, az iparágra szakosodott álláskereső portált is létrehoztak.

hirdetés

Elemzés készült arról, hogy mely iparágak, termékek, illetve szolgáltatások kerültek ki nyertesen a több hónapig tartó járványügyi helyzetből. Az is kiderült, melyek azok a szokások, amelyek várhatóan hosszú távon is illeszkednek a pandémia utáni értékrendbe.

Júliusban közel 3000 cégalapítás került közzétételre Magyarországon, ilyen magas értéket legutoljára 2014-ben láthattunk.

A kisújszállási Kumánia - amely szállás, rendezvényhelyszín, fürdő és étterem egyszerre - kapacitásait és szolgáltatásait tekintve a járványhelyzet idején ideális helyszín a cégek számára. (x)

Egyre jobban bízunk a mesterséges intelligenciában.

Változás következett be a cégek közlekedési igényeiben.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés