hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a  szeptember 15-ei Kormányinfón elmondta, jelenleg is tárgyalnak arról, hogy kötelezni lehessen az oltásra a munkavállalókat.

Látványos, vonzó, interaktív és élményalapú bemutatókon keresztül kelti fel a pályaválasztás előtt állók érdeklődését a műszaki és informatikai szakmák iránt a Mi a pálya? fesztivál.

A NEXON HR szoftverfejlesztő és -szolgáltató cég regionális szolgáltatóközpontot nyitott Debrecenben.

Az ALDI Magyarország karriernapján inspiráló életutakról, karriertervezési és -építési tanácsokról hallhatnak a résztvevők.

Rendkívüli mértékben felpörgött a magyarországi filmgyártás, ám könnyen megtörhet a lendülete azon, hogy a szakemberkínálat nem tud lépést tartani az egyre növekvő igényekkel.

Közel három éve voltak ennyire optimisták a hazai munkáltatók.

Egyre nő az igény a fiatal részmunkaidős munkavállalókra.

A Nike nemrégiben bejelentette, hogy dolgozói mentális egészségét prioritásként kezelve egy hét extra fizetett szabadságot rendel el, hogy megelőzzék a kiégést és az alkalmazottak plusz időt kapjanak a pihenésre.

Elég hatékonyak a dolgozók otthonról is? Rossz hatással lenne az elköteleződésre az otthoni munkavégzés? Ilyen és ehhez hasonló meggyőződések kerülnek cáfolásra.

A rendezvényszervezők gyorsan a nyakukba szakadó káoszra számítanak az év utolsó hónapjára.

hirdetés

Ha magabiztosan beszélünk egy nyelvet, ezt mindenképp érdemes feltüntetnünk az önéletrajzunkban, akkor is, ha maga a pozíció nem kéri a nyelvismeretet. 

Az elmúlt nyár tapasztalatai azt mutatják, a a jelenlegi bizonytalanságban a vállalatok számára egyfajta stabilitást jelenthet a diákmunkások foglalkoztatása.

Negyedszer, országos toborzással indítja oktatási programját a Morgan Stanley és a Nők a Tudományban Egyesület (NATE).

A K&H hatodik alkalommal díjazza azokat a családi cégeket, amelyek az élen járnak példamutató megoldásaikkal az innováció, a hosszú távú stratégia, a társadalmi felelősségvállalás és a generációváltás terén.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés