hirdetés
hirdetés
hirdetés

Inspirációs és rekreációs szoba, hatalmas terek, színek, hinták, külön sarok a kutyáknak, és még folytathatnánk a sort. De inkább kattintson! Megéri.

A PwC közgazdászainak előrejelzése szerint 2018-ban a G7 országokban a munkanélküliségi ráta 40 éves mélypontra esik vissza. 

Tavaly ilyenkor még fele ennyi cég küzdött munkaerőhiánnyal, mint most, ebből következően pedig még soha ennyien nem készültek fizetésemelésre.

Ezzel a néhány kedves mondattal szeretnénk Önöknek vidám, boldog és sikeres új évet kívánni! :)

Az év utolsó hónapjába lépve szeretnénk felhívni a hr-szakemberek figyelmét néhány fontos munkajogi szabályra szabadságkiadások, túlórák és a munkaszerződések újragondolása terén.

Sok munkaadó azt hiszi, hogy még meg tud élni a nevéből, de rájuk nehéz idők várnak jövőre.

...vagyis azért, hogy te és a cégek egymásra találjatok?
A közösségi média aktualitásait, HR-t érintő újdonságait jártuk körbe rövid, informatív előadásokkal.

Fáradtan kelsz? Reggeli közben már az e-mailjeidet olvasgatod? Meetingről meetingre rohangálsz, és két perced sincs közöttük? Jóval munkaidő után végzel, de még lefekvés előtt is ránézel az e-mailjeidre?

Elsősorban a teches cégek ilyenek. Kiosztották a Szerethető Munkahely Díjakat

Tegnap kiosztottuk az első HRKOMM Award díjait. 11 arany és egy fődíj született. A fődíjat a Well PR és a HRC Group vitte el. 

hirdetés

November 1-től új hr-igazgató kezdi meg munkáját a Telenor Magyarország hr-divízója élén Kiss Judit személyében. 

Büszke az employer branding kampányára? Pályázzon vele! A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Employer Branding Tagozata az idén harmadik alkalommal hirdeti meg az Employer Branding Awardot.

A HVG-től érkezik a HRPWR-t is üzemeltető PPH Media új tartalomfejlesztési vezetője.

Mit kell tudnia egy startupnak, hogy felfigyeljenek rá? Az október 11-én megrendezett Forbes Flow-n egy egész teremnyi csillogó szemű fiatal volt kíváncsi erre.

Kékgallér, fehérgallér, pinkgallér … minden gallérhoz másképp kell szólnunk? Az mindenképp kiderül a november 21-i workshopunkon, hogy a kékgallérosokkal hogyan kommunikáljon egy HR-es.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés