hirdetés
hirdetés
hirdetés

Fáradtan kelsz? Reggeli közben már az e-mailjeidet olvasgatod? Meetingről meetingre rohangálsz, és két perced sincs közöttük? Jóval munkaidő után végzel, de még lefekvés előtt is ránézel az e-mailjeidre?

Elsősorban a teches cégek ilyenek. Kiosztották a Szerethető Munkahely Díjakat

Tegnap kiosztottuk az első HRKOMM Award díjait. 11 arany és egy fődíj született. A fődíjat a Well PR és a HRC Group vitte el. 

November 1-től új hr-igazgató kezdi meg munkáját a Telenor Magyarország hr-divízója élén Kiss Judit személyében. 

Büszke az employer branding kampányára? Pályázzon vele! A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Employer Branding Tagozata az idén harmadik alkalommal hirdeti meg az Employer Branding Awardot.

A HVG-től érkezik a HRPWR-t is üzemeltető PPH Media új tartalomfejlesztési vezetője.

Mit kell tudnia egy startupnak, hogy felfigyeljenek rá? Az október 11-én megrendezett Forbes Flow-n egy egész teremnyi csillogó szemű fiatal volt kíváncsi erre.

Kékgallér, fehérgallér, pinkgallér … minden gallérhoz másképp kell szólnunk? Az mindenképp kiderül a november 21-i workshopunkon, hogy a kékgallérosokkal hogyan kommunikáljon egy HR-es.

A PPH Media idén első ízben meghirdetett HR kommunikációs versenyére összesen 70 pályázat érkezett, amelyből 39 pályamunkát juttatott a döntőbe a zsűri. Íme a döntősök listája.

​​A magyar munkavállalók​ csaknem 60 százaléka gondolkodik azon, hogy munkahelyet vált​son, ami nem kevés.

hirdetés

A köziskolásoknak szóló kiadványban a duális képzéssel kapcsolatos tudnivalókat, mérlegelendő érveket foglaltuk össze. A magazin a PPH Media gondozásában jelent meg. Olvasson bele!

Míg az Y generáció elsősorban Facebookon tájékozódik a karrierkezdéssel kapcsolatos kérdésekben, a Z generációnál már megjelenik a YouTube és Instagram is.

Létrejött egy platform azzal a céllal, hogy térképre tegye és bemutassa Magyarország szerethető cégeit: A díjra október 22-ig lehet nevezni.(X)

Miközben a kormány célul tűzte ki, hogy 2020-ig öt százalékkal növelje a közép- és időskorúak foglalkoztatottságának mértékét, az álláskeresők tapasztalatai mást mutatnak.

Bresztyenszky Éva október 16-án csatlakozik a PWC Magyarország csapatához a humánerőforrás-csapat vezetőjeként.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés