hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ingyenesen használható, folyamatosan fejlesztett kalkulátort tettek közzé a Cambridge-i Egyetem és az Imperial College London kutatói.

100 százalékban hazai fejlesztésű egészségügyi állásportál indul, célzott, tematikus munkerő-toborzást ígérnek.

Idén már tudatosan érdemes készülni arra, hogy a változás lesz az állandó, így ehhez igazodóan kell újragondolni a HR folyamatokat és eszközöket is.

Sokan kényszerültek 2020-ban máskor kivenni a tervezett szabadságaikat vagy akár fizetetlen szabadságra menni. 

Végleg átalakul a munka világa a világjárvány hatására?

2020 utolsó három hónapja a stabilizálódás és a jövőre való felkészülés jegyében telt, az új álláshirdetések száma csupán egy százalékkal maradt 2019 azonos időszakának szintjétől – derül ki a Profession.hu negyedik negyedéves jelentésének adataiból.

A Kaspersky adatai szerint a technológiai területen dolgozó nők csaknem fele úgy véli, hogy a COVID–19-világjárvány hátráltatta szakmai előmenetelét.

Érthetőbbek és egyszerűbbek lettek a követelmények.

Interjú Jagudits Ákossal a HR digitális transzformációjáról és a verseny szerepéről. (x)

hirdetés

WINGATE néven Magyarországon is elindult az a vállalkozásélénkítő projekt, amely a sikeres női vállalkozások számát kívánja növelni a régióban. 

A vállalatnál eltöltött 5 év után már legalább 400 000 forintos bruttó munkabért fizet a cég 8 órás munkaviszonyban értékesítési, vagy logisztikai pozícióban, míg egy 10 éve az ALDI-nál dolgozó áruházvezető a 11. évtől akár havi bruttó 974 100 forintra is számíthat.

A koronavírus, a digitalizáció és az automatizációs folyamatok eredményeként a munkaerőpiac olyan fordulópontra ért, ahol a most hozott intézkedések a következő generáció életét is meghatározhatják.

Egyelőre csak az szja-mentesség bevezetésének ténye ismert, mint mindig, itt is a részletek lesznek az igazán érdekesek.

Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés