hirdetés
hirdetés
hirdetés

Öt óra múlt, és a telefonod rezegni kezd. Ránézel, és ott figyel két Slack-értesítés a főnöködtől, egy e-mailes emlékeztető a holnap reggeli Zoom meetingről, meg egy Google Hangout request egy potenciális új ügyféltől.

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért vállalati/szervezeti megmérettetéssel és szakmai konferenciával ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját.

Mely vállalkozások teljesítettek legjobban a koronakrízis idején? Az amerikai Forbes magazin rangos globális listája frissen jelent meg.

Dollármilliárdos üzletté vált a pandémia idején a HR-megoldások piaca; ez főleg a munkavállalói elkötelezettség és a kiválasztást erősítő megoldások terén érvényesül.

A koronavírus-járvány második hullámában ismét egyre több helyen váltanak otthoni munkavégzésre. De hogyan lehet jól csinálni, hogyan érdemes, és van-e működőképes alternatíva az egész napos otthonülésre?

A hét legégetőbb területből öt a munkavállalókkal kapcsolatos kérdéseket feszegeti.

A meghirdetett pozíciókra átlagosan 40 százalékkal többen jelentkeztek 2020 harmadik negyedévében, mint egy évvel korábban.

Így támogasd a munkában a változókorú női munkatársakat! Egyedülálló menopauzaprogramot indított a Tesco: a programmal társadalmi példát is szeretnének mutatni.

A járvánnyal összefüggésben felmerülő adatkezelésnek számos előírása és következménye van.

A korábbi CEO, Horváth Imre a horvátországi METRO irányítását veszi át.

hirdetés

A Cvonline.hu állásportál legújabb munkaerőpiaci kutatásának eredményei.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) tájékoztatása szerint a mindenkire általánosan kiterjedő lázmérés meghatározott feltételek mellett megengedett.

A tesztelési költségek megspórolása most nem biztos, hogy a legjobb stratégia.

Az idén online megrendezett verseny döntőjébe 64 izgalmasabbnál izgalmasabb pályamű jutott be magyarországi, szerbiai, vajdasági és erdélyi diákoktól. 

A PwC globális felmérésében üzleti és technológiai vezetőket kérdeztek a kiberbiztonsággal kapcsolatos jelenleg zajló változásokról, terveikről, jövőképükről.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés