hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tanulni, fejlődni és fejleszteni, építeni és alkotni, hatni környezetünkre és a világra” – fogalmazta meg vezetői hitvallását Zsótér Csaba.

Magasan képzett fejlesztőket és informatikusokat toboroz hazánkban a világ legnagyobb egyetemi kiadója.

Leginkább a főnökök és az ügyfelek miatt élünk át stresszt, amivel pedig főként kávéval és cigivel próbálunk megküzdeni.

Vége a vizsgaidőszaknak, munkát keresnek a diákok.

A kisgyerekes anyukák csaknem ötven százaléka azonnal vállalna munkát, ha napi négy órában megtehetné.

15 nap extra szabadság az újdonsült apukáknak, fizetéskiegészítés a szülési szabadságra és különleges program a munkába visszatérőknek.

Új értelmet nyert a munkahelyi alvásidő: egy kutatás arra jutott, hogy megfelelő körülmények között az alvó emberi agy is képes a tanulásra.

A Pszinapszis Európa legnagyobb, kizárólag önkéntes diákok által szervezett pszichológiai témájú szakmai-kulturális eseménye. Idén április 5–7. között rendezik meg.

Egyszerű, de nagyszerű toborzási ötletek a nagyvilágból.

Fontos változásra számíthatunk a magyar munkahelyeken: nincs több lazítás munka közben!

hirdetés

A Klicker Consulting csapata egyedülálló módszerében az ember és állat kapcsolatára épít. Ez a fajta innovatív megközelítés pedig különdíjat is ért a Kagyló Díj versenyén. (x)

Túl sokat eszünk? Keveset mozgunk? Túltoljuk a kávét? Ideje kicsit változtatni!

A technológiai forradalom már nemcsak a küszöbön áll, de az előszobánkban dobja le épp a cipőjét. HR, képes vagy lépést tartani vele?

Sok egyéb eszköz mellett, a fizetéssel is igyekszik bevonzani a munkavállalókat az egyik legismertebb vas- és acélkohászati vállalatcsoport.

Eljött az egyetlen nap az évben, amikor a szív győz az ész felett, ennek apropóján a munkahelyi románcok témakörét jártuk körül.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés