hirdetés
hirdetés
hirdetés

A karantén sokunkból újfajta működésmódot hozhatott elő. Magunkra ismerünk az alábbi felsorolásban?

Milyen mentálhigiénés hatásai vannak a koronavírusnak? Milyen következményeket vonhatunk le a korábbi világjárványokból?

Tanulmányok is alátámasztják, hogy a 4 napos munkahét valójában produktívabbá és szellemileg fittebbé teszi a munkavállalókat.

Az elmúlt két évben az ügyfelek, a hackerek és a vállalkozók/beszállítók voltak felelősek az összes incidens 39%-áért.

A megkérdezettek 38%-a tárgyalná újra az otthoni munkavégzés feltételeit, 37% pedig továbbra is legalább heti egyszer otthonról dolgozna egy friss kutatás eredményei szerint.

A munkavállalói bizonytalanság és a munkahelyek biztonsága miatti emóciók nagyban kezelhetőek lennének a vállalati belső kommunikáció fejlesztésével – derül ki egy friss kutatásból.

Az utóbbi két hónap alatt negatív irányban változtak a vállalatok létszámtervei. Míg márciusban a cégek 17%-a nyilatkozott leépítésről, ez az arány májusra 30%-ra nőtt. Épp ezért most különösen fontos áttekinteni, hogyan érdemes kezelni egy ilyen nehéz helyzetet.

Digitális és technológiafejlesztésre, kapacitásbővítésre igényelhetnek akár 153 millió forintot a vidéki mikro-, kis- és középvállalkozások.

Ahogy enyhül a járványveszély, egyre több cégnél kerül napirendre az irodákba való óvatos visszatérés, amivel kapcsolatban az egyik jelentős kockázatot a légkondicionálók jelentik.

hirdetés

Adatok és azokból levont következtetések a legjobb ellenszerei a koronavírusnak a vállalatok számára.

A vírusjárvány olyan helyzet elé állította a hazai kis- és középvállalkozásokat, amellyel 2008-as gazdasági válság alatt nem találkoztak.

Támogató vezetőkre, kreatív feladatokra és rugalmasságra vágynak a fiatal munkavállalók – de vajon meg is kapják ezeket? A BKIK átfogó kutatást készített az Y és Z generációkról.

A kevésbé nyitott magyar cégvezetőket is meggyőzték a hatékony online megoldások – derül ki egy friss villámkutatásból.

Magyarország fokozatosan újranyit, ennek következtében mindazon munkavállalók, akiknek az elmúlt időszakban otthon kellett tartózkodniuk, fokozatosan munkába fognak állni munkahelyeik helyszínén.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés