hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hogyan halad a járványnak jobban kitett fizikai dolgozók oltása, és hogyan vélekednek az oltásról, beoltatják-e magukat?

Már nettó 270 000 forint a kezdő bérigény IT-területen.

A jelenlegi járványhelyzetben felmerül a kérdés, hogy a munkáltató jogosult-e kezelni a foglalkoztatottak koronavírus elleni védettségére vonatkozó adatait. 

A lelki egészség szempontjából az egyik leginkább veszélyeztetett csoport az otthoni izolációban lévő irodai dolgozó fiatalok.

„A Bosch csoport első kelet-közép-európai szolgáltatóközpontja HR-területen segíti a munkatársakat.

Míg a munkavállalók 40%-a szerint digitális készségeik fejlődtek a lezárások alatt, kirajzolódik az is, hogy egyenlőtlen a hozzáférés a képzési és karrierlehetőségekhez.

A magyar és a külföldi adatvédelmi hatóságok számos esetben ellenőrizték az egyes adatkezelők gyakorlatának megfelelőségét, illetve sokszor bírságot is kiszabtak az elmúlt 3 évben.

A hazai nagyvállalatok bevétel és profit szempontjából is komoly visszaesésre számítanak idén.

A harmadik hullám okozta kihívások ellenére tovább javultak a hazai kis- és középvállalkozások következő egy évre vonatkozó várakozásai.

hirdetés

Nem árt felkészülni már az oltást megelőzően az esetleges kellemetlen reakciókra.

A home office miatt elveszítjük a lendületünket, nem találjuk a motivációnkat, a türelmetlenség pedig a munkatársakkal való kommunikációban is megjelenik. 

Durván megugrott a home office-ban dolgozók száma az elmúlt évben. Ez nem is csoda, de nézzük, kik azok, akik otthon maradhattak!

Jelentős problémát okozhat, hogy sokan akkor is bemennek a munkahelyükre dolgozni, ha tudják vagy sejtik, hogy megfertőzte őket a koronavírus.

Világszerte vonzóvá váltak a fenntartható fejlődést elősegítő befektetések – mutat rá az EY 127 magántőke-társaság és 72 intézményi-befektető bevonásával készült globális kutatása.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés