hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mi a közös bennük: kamionsofőr, bolti eladó, telefonos ügyfélszolgálatos? Mind a három szakma éveken belül meg fog szűnni a robotok fejlődésével. Senki nem hitte volna, de a recruiterek még a kasszások előtt elveszthetik a munkájukat. (X)

Hiába a munkaerőhiány, nem érzik a magyar munkavállalók, hogy jobban bánna velük a főnök – derült ki többek közt egy friss kutatásból.

Egyéni vállalkozás, szabadúszók, coworking - egyre többen vannak, de kik is ők tulajdonképpen? Tények, érdekességek és adatok.

Idén három kategóriában ítélték oda a díjat, melynek igazi nyertese a munkavállaló. De mit is tanulhatunk a díjat elnyert cégektől?

Már a cégtulajdonosok között is hódít az Y generáció, ugyanakkor a nagyvállalati szegmensnek komoly problémát jelenthet a generációváltás eltolódása.

A megfelelő szakember-utánpótlás érdekében jelentős beruházást hajtott végre a kecskeméti gyár.

A magánéletben és a munkahelyen sem lehet egyértelmű választ adni a fenti kérdésre – a TEDxLibertyBridgeWomen előadói mégis tettek egy próbát.

Benne járunk az influenzaszezonban – mutatjuk, mire érdemes figyelni.

Minden eddiginél több hallgatót vonzott a 10. alkalommal megrendezett K&H diákkupa.

A hazai munkavállalók 14 százaléka számíthat év végén 13. havi bérre. 

hirdetés

Nagy sikerrel zárult az idei Mi a pálya? műszaki pályaválasztó fesztivál, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) szervezésében. 

A folyamatos bővülés miatt vált szükségessé a különálló HR részleg létrehozása a BTL ügynökségnél.

A társulat szülinapi reggelijén betekintést engedtek a szórakozáson túl, az improvizációs előadások szervezeten belüli alkalmazásába.

A helyzet megoldását nehezítheti a munkaerőhiány, és a karácsony előtti csúcsidőszak.

Az elmúlt négy év legalacsonyabb eredményét érte el a K&H nagyvállalati növekedési index.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés