hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mi a top 5 legfontosabb és legkevésbé fontos szempont egy munkaadó kiválasztásánál? Mire vágyik a Z generáció igazán? A Zyntern.com megkérdezte. 

Pozitív jel, hogy az elmúlt években több mint 60 százalékuk tapasztalt fejlődést a vállalkozásában vagy szakmájában, és ugyanennyien a közeljövőben is ezt várják.

Az év végi bónusz csak az egyik eszköz a dolgozói elkötelezettség növelésére, a cégek számos egyéb módszerrel is honorálhatják az egész éves munkát.

A pályázat célja a digitális szakadék csökkentése és  a hátrányos helyzetű gyermekek játékos bevonása az infokommunikáció világába.

A Brain Bar 2020-as fesztiválja ismét számos jövőnket érintő érdekes kérdésre keresi a választ. 

Például arról, hogy miért kapja a fizetését...

Így éld túl az év végi céges ünnepséget!

Most megtudhatod: íme egy december 31-ig ingyenesen elérehető jogszabálylista!

Az év utolsó hónapja az értékelés, reflektálás, számvetés, és tervezés időszaka mindannyiunk életében – már ha ez nem esik áldozatul az év végi nagy hajtásnak.

A cégek csaknem 50 százaléka küzd munkaerőhiánnyal; ezek a kkv-k elsősorban fizikai és szakmunkásokat keresnek – derül ki az UniCredit legdinamikusabb kis- és középvállalkozásokat vizsgáló kutatásából.

hirdetés

Hogyan használhatjuk ki a karácsonyi vacsorát a munkahelyi elköteleződés és a motiválás növelésére?

Átadásra kerültek a Szerethető Munkahelyek különdíjai.

A Talentuno és a HR Feszt közös felmérésből többek között kiderül, milyen a recruiterek jelenlegi helyzete, milyen kihívások állnak előttük és milyen skillekre lesz szükségük a jövőben.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés
hirdetés