hirdetés
hirdetés
hirdetés

Doggo power

Több kutyát az irodákba!

A mi szerkesztőségünkben gyakori vendégek a kutyák, azonban még sok helyen nem nyitottak a kiskedvencek fogadására. Az iroda.hu  összeszedte, mi miatt érné meg beengedni a négylábúakat az irodai környezetbe.

1. Csökkenti a stresszt – Kutatások bizonyítják, hogy az alkalmazottak kevésbé feszültek, amikor a kutyájuk a munkahelyükön van.

2. Növeli a produktivitást – Mivel a kedvenc bent van az irodában, így nem kell hazarohanni és kapkodva elvégezni a munkát.

3. Segíti az emberi kapcsolatokat – Nemcsak a munkavállalókra vannak jó hatással a kutyusok, hanem az ügyfelekre is: sokkal fesztelenebb és barátságosabb az a környezet, ahol kutya van.

4. Mozgásra ösztönöz – A gazdi minimum egyszer munka közben biztosan leviszi sétálni a kedvencét, de valószínű, hogy többen is csatlakoznak a friss levegőn való sétához.  

5. Boldogabbá tesz – Ha az ember legjobb barátja vele lehet a munkahelyén, akkor boldog az illető. És ha a dolgozó boldog, akkor az hatással van a többiek kedélyállapotára is.

 +1.Vonzza az új munkavállalókat – Egy kutyatartónak mindenképp szimpatikus lesz a munkahely, főleg, hogy hozzá hasonlóan állatbarátokkal lehet körülvéve. Erősíti a szimpátiát és növeli az elköteleződést a cég iránt.

Néhány fotó a mi irodai kutyusunkról, Artúrról:

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés