hirdetés
hirdetés
hirdetés

Galéria

5 igazán menő munkahely a világ minden tájáról

A fizikai munkakörnyezet többet számít, mint gondolnánk. Sokkal produktívabbak, kreatívabbak és boldogabbak vagyunk egy színes, játékos munkahelyen, mint egy szürke falakkal teli, rideg irodában. Mutatunk most öt igazán szemet gyönyörködtető belső designnal rendelkező irodát.

#1 Pixar

El tudnád képzelni, hogy a Hihetetlen  család vagy a Némó  nyomában alkotói unalmas irodában üljenek? Hát nem éppen, ezért néz ki az irodájuk így:

#2 Kathy Sierra lakóautója

Kathy Sierra, a híres blogger egy vintage lakóautóban alakította ki saját otthoni irodáját.

#3 Red Bull London

A Red Bull londoni irodájában még egy csúszda is van, amelyen a különböző szinteket lehet játékosabb módon megközelíteni.

#4 Mindlab

Ki mondta, hogy egy kormányzati irodának kötelező unalmasnak lennie? A koppenhágai Gazdasági Minisztérium irodája minden sztereotípiánkat megdönti a kormányzati munkahelyekkel kapcsolatban, főleg, hogy az iroda koronája egy tojás alakú szoba, amelynek minden oldala white board, így szabadon áramolhatnak az ötletek.

#5 Google

Egy menő iroda válogatásból sem maradhat ki a világhírű Google-iroda, ami teljes egészében megtestesíti az igazán menő és kreatív munkahelyet.

(forrás: positivesharing.com)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés