hirdetés
hirdetés

Gamification

Ilyen játékosan és könnyen nem válhattunk még jó vezetővé otthonról!

Tankönyvből nem lehet vezetést tanulni! Ki az, aki nem azt gondolja, hogy a gyakorlat az élet a legnagyobb tanítómestere? Kifejlesztettünk egy olyan vezetőknek szóló online szoftvert, amivel 90 nap alatt garantáltan eredményt ér el használója.

Több mint 200 vezetői kihívás elé állítjuk a fejlődni vágyó vezetőt, aki valós rizikó nélkül, játékos környezetben (gamifikáció) sajátíthatja el a mai kornak megfelelő nyerő vezetői magatartást. Vezetői immunerősítő - Ismerkedj meg az új vezetőfejlesztési trenddel! Hogyan válhat kiváló vezetővé, úgy hogy közben szórakozik, élményt szerez? Miért jósolnak a játékos tanulásnak fényes jövőt? Mi az előnye a hagyományos képzésekkel szemben a játékos tanulásnak? Tarts velünk és ismerkedj meg a jövő vezetőfejlesztési eszközével!

(x) 

 

 

 

hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés