hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videó

5 jel, ami arról árulkodik, hogy kivételes sikereket fogsz elérni a munkádban

A különlegesen sikeres emberek osztoznak bizonyos személyiségjegyeken. Az alábbi videó öt olyan, a hétköznapokban megfigyelhető személyiségjegyet mutat meg, amelyeket a különösen jól teljesítő embereknél gyakran megtalálunk.

Ki ne vágyna kivételes sikerekre? Ha te is rendelkezel az alábbi személyiségjegyek némelyikével, akkor már joggal reménykedhetsz, hogy a siker a te életedbe is elérkezik (ezzel természetesen nem azt mondjuk, hogy csakis ezek a vonások jelezhetik előre a sikert, és azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ezek mind fejleszthető tulajdonságok). Az alábbi checklist arra is jó, hogy hr-esként vagy vezetőként kiszúrd azokat a jelölteket, akikben nagy sikerpotenciál rejlik… Nézd meg a videót!

A videó idézetekkel, magyarázatokkal és tanácsokkal kibővített változatát a Business Insider oldalán nézheted meg.

Összefoglaló (és checklist) magyarul:

1. Örömödet leled mások sikerében.

2. Folyamatosan hajszolod az újabb tapasztalatokat.

3. Nem munka-magánélet egyensúlyban gondolkodsz, hanem egyszerűen csak „élet”-ben.

4. Tudod, hogy a siker mulandó, ellenben a méltóság örökre veled marad (ha nem tékozlod el).

5. Nem gondolod magad különlegesnek.

(forrás: Business Insider)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés