hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videó

5 jel, ami arról árulkodik, hogy kivételes sikereket fogsz elérni a munkádban

A különlegesen sikeres emberek osztoznak bizonyos személyiségjegyeken. Az alábbi videó öt olyan, a hétköznapokban megfigyelhető személyiségjegyet mutat meg, amelyeket a különösen jól teljesítő embereknél gyakran megtalálunk.

Ki ne vágyna kivételes sikerekre? Ha te is rendelkezel az alábbi személyiségjegyek némelyikével, akkor már joggal reménykedhetsz, hogy a siker a te életedbe is elérkezik (ezzel természetesen nem azt mondjuk, hogy csakis ezek a vonások jelezhetik előre a sikert, és azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ezek mind fejleszthető tulajdonságok). Az alábbi checklist arra is jó, hogy hr-esként vagy vezetőként kiszúrd azokat a jelölteket, akikben nagy sikerpotenciál rejlik… Nézd meg a videót!

A videó idézetekkel, magyarázatokkal és tanácsokkal kibővített változatát a Business Insider oldalán nézheted meg.

Összefoglaló (és checklist) magyarul:

1. Örömödet leled mások sikerében.

2. Folyamatosan hajszolod az újabb tapasztalatokat.

3. Nem munka-magánélet egyensúlyban gondolkodsz, hanem egyszerűen csak „élet”-ben.

4. Tudod, hogy a siker mulandó, ellenben a méltóság örökre veled marad (ha nem tékozlod el).

5. Nem gondolod magad különlegesnek.

(forrás: Business Insider)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés