hirdetés
hirdetés
hirdetés

Videó

5 jel, ami arról árulkodik, hogy kivételes sikereket fogsz elérni a munkádban

A különlegesen sikeres emberek osztoznak bizonyos személyiségjegyeken. Az alábbi videó öt olyan, a hétköznapokban megfigyelhető személyiségjegyet mutat meg, amelyeket a különösen jól teljesítő embereknél gyakran megtalálunk.

Ki ne vágyna kivételes sikerekre? Ha te is rendelkezel az alábbi személyiségjegyek némelyikével, akkor már joggal reménykedhetsz, hogy a siker a te életedbe is elérkezik (ezzel természetesen nem azt mondjuk, hogy csakis ezek a vonások jelezhetik előre a sikert, és azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ezek mind fejleszthető tulajdonságok). Az alábbi checklist arra is jó, hogy hr-esként vagy vezetőként kiszúrd azokat a jelölteket, akikben nagy sikerpotenciál rejlik… Nézd meg a videót!

A videó idézetekkel, magyarázatokkal és tanácsokkal kibővített változatát a Business Insider oldalán nézheted meg.

Összefoglaló (és checklist) magyarul:

1. Örömödet leled mások sikerében.

2. Folyamatosan hajszolod az újabb tapasztalatokat.

3. Nem munka-magánélet egyensúlyban gondolkodsz, hanem egyszerűen csak „élet”-ben.

4. Tudod, hogy a siker mulandó, ellenben a méltóság örökre veled marad (ha nem tékozlod el).

5. Nem gondolod magad különlegesnek.

(forrás: Business Insider)
hirdetés
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés
ÉRDEKES HÍRE VAN? KÜLDJE EL NEKÜNK!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

hirdetés