hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 67
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2020-08-04

Szakmai karrierem egyik legprovokatívabb kérdését az örökké mosolygós szemű Haesun Moon, a Torontói Egyetem képzési tanszékének igazgatója szegezte nekem: Te hiszel az ügyfelednek?

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2020-07-22

Ez a bizonyosságból, érzelmi minimalizmusból adódó csönd hatalmas kincs egy olyan világban, ahol egyre többen projektalapon, munkakörről munkakörre dolgoznak, nincs stabil, kiszámítható munkahelyük.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2020-02-21

Milyen változásokat tud hozni a coaching szemléletű megközelítés egy ember, és azáltal egy cég életébe?

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2020-01-20

11 hasznos és kipróbált elmetrükk túlgondolás ellen. 

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2020-01-03

Az évkezdés stresszel jár. A munka stresszel jár. Az élet stresszel jár. ...Lehetséges, hogy a stressz trendi lett?

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2019-11-04

"Jól érzem magam, mert az jót tesz nekem." De tudjuk egyáltalán, hogy mitől vagyunk jól? Ezt az írást a Waterloo Sunset című dal ihlette. Útmutatást és segítő kérdéseket ad, hogy megtaláld az utat saját jóllétedhez és egy magasabb minőséget képviselő élethez.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2019-10-15

Biztosan veled is előfordult már, hogy egész nap rohantál és a végén eszméltél rá, hogy önmagadra semmi időd sem maradt. Mi lehet a megoldás?

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2019-10-10

Sokakban él az a téveszme, hogy egy coach csak a kérdéseivel segíti előre a beszélgetés menetét és semmi konkrétat nem fogalmaz meg. Hogy is néz ki ez a valóságban?

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2019-09-26

Vajon miért egy katonai kifejezéssel írják le a mai világot, és mit tudsz tenni, hogy ez változzon?

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2019-09-19

Társas készségeink elengedhetetlenek az élet bármely területén. Mutatunk néhány konkrét tippet, melyekkel gondoskodhatsz a fejlesztésükről.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 4.0 online szakmai konferencia szeptember 24-én.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!