hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 20
#1
Hrpwr
2020-06-29

A COVID-19 utáni talpraállás a legtöbb cégnek komoly kihívást jelent. A fizikai visszatérés az irodába, a munkavállalók felkészítése az újrakezdésre, a járvány miatti frusztráció leküzdése nagyon sok energiát emészt fel a vezetőkben. Jól jöhet ilyenkor egy olyan online eszköz, amely levesz egy terhet a vezetők válláról, és segít nekik a beosztottaik motiválásában. (x)

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-24

Az irodák minden bizonnyal át fognak alakulni a közeljövőben. A korábban a trendi irodát megtestesítő nyitott terekre, közös pihenőhelyekre vagy akár egy tál gyümölcsre a vírus után már inkább potenciális veszélyforrásként tekintünk.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-06-23

A hibrid szervezet fogalma nem új keletű, de míg korábban csak bizonyos szektorok képviselőit jellemezte, addig az elmúlt hónapok tapasztalatai nyomán számos cég életében válik alapvetővé, olyan területeken is, ahol korábban elképzelhetetlen volt.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-19

Nem ugyanabba az irodába térünk vissza dolgozni, mint ahonnan eljöttünk. De mi minden változik? Ezúttal nem a kötelező biztonsági intézkedésekről lesz szó.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-06-17

A járvány első hulláma lassan lecseng, vagy már le is csengett, a munkahelyek újra benépesednek. Azonban a szervezeti egészség és jóllét tekintetében továbbra is hatalmas kockázatnak vannak kitéve a szervezetek.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-10

A korlátozások feloldásával egyre több helyen felváltja a home office-t az óvatos munkába járás, azonban továbbra is fontos, hogy elővigyázatosak maradjunk.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-09

Érezhetően felszabadult a hazai lakosság a korlátozások enyhítését követően – derül ki az Ipsos friss országos kutatásából.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-08

A legutóbbi hetek már a visszarendeződésen való gondolkozás jegyében telnek – de hogyan csináljunk „okosan” valamit, amit még soha nem csináltunk ezelőtt?…

#9
Hrpwr
2020-06-08

Az újrakezdéssel járó kihívásokra kínál komplex megoldásokat az ezentúl egységesen Blue Colibri International néven működő Colibri HR Solutions employer branding ügynökség és a belső kommunikációval foglalkozó Blue Colibri App. (x)

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-06-04

A távmunkát követően még fontosabb szerepet kap majd a megfelelő konfliktuskezelés.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.