hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 28
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-07

A vírusjárvány elhúzódása miatt az otthoni munkavégzés az őszi visszatérést követően sem szűnik meg még hosszú hónapokig. A kialakult „hibrid”, azaz hol online, hol offline munkavégzés új kihívásokat és lehetőségeket kínál a dolgozók számára.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-03

Egyre erősebb a munkavállalói igény a személyes kapcsolattartásra.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-19

A járványhelyzet előtti és utáni időszak már biztosan nem lesz ugyanolyan, nincs régi kerékvágás, új normális van kialakulóban.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-08-06

Átalakuló munkaterek, újraértelmezett közösségi élet, agilis irodák – a Profession.hu összegyűjtötte a várható trendeket.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-23

A Zoom- és Teams-meetingek a további digitális fejlesztések előtt is kinyitották a kaput – derül ki egy friss villámkutatásból.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-07-20

Az elmúlt hónapokban egészen új megvilágításba került a munka, a hatékonyság, a motiváció, a vezetői felelősség, a munkahelyi közösség vagy a munkavállalói jóllét fogalma, és már egészen biztosan látszik, hogy a legtöbb cég abba a bizonyos régi kerékvágásba sem fog visszatérni.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-14

Az éttermek bezárása és csökkentett üzemű újranyitása nem hagyta érintetlenül a munkahelyi étkezési lehetőségeket sem – ez derült ki a Wolt és a Profession.hu közös felméréséből. 

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-10

Az Accenture Java Competition versenyt kifejezetten a Java programozásban jártas, háromfős csapatok számára hirdette meg az Accenture, valamint az MPS Solutions mint szervező.

#9
Hrpwr
2020-06-29

A COVID-19 utáni talpraállás a legtöbb cégnek komoly kihívást jelent. A fizikai visszatérés az irodába, a munkavállalók felkészítése az újrakezdésre, a járvány miatti frusztráció leküzdése nagyon sok energiát emészt fel a vezetőkben. Jól jöhet ilyenkor egy olyan online eszköz, amely levesz egy terhet a vezetők válláról, és segít nekik a beosztottaik motiválásában. (x)

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-24

Az irodák minden bizonnyal át fognak alakulni a közeljövőben. A korábban a trendi irodát megtestesítő nyitott terekre, közös pihenőhelyekre vagy akár egy tál gyümölcsre a vírus után már inkább potenciális veszélyforrásként tekintünk.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!