hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 60
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-18

Sosem volt még időszerűbb magunkról és a kapcsolatainkról beszélni – őszintén, köntörfalazás nélkül. Ezért az emberek, a kapcsolataik és az azokat övező tabuk állnak az író-újságíró és a klinikai szakpszichológus műsorának középpontjában.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-18

Az elmúlt hónapok tapasztalata azt mutatta, hogy a komplex toborzási szolgáltatások mellett jelentősen megnövekedett az igény a hirdetési és előszűrési szolgáltatásokra is. Ennek jegyében kezdeményezett együttműködést a HR-piac két szereplője.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-17

Az otthonról dolgozó kollégák eszközeinek védelme számos nehézséget okozott az IT-csapatoknak.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-04

A gazdaság egészéhez hasonlóan a szórakoztató- és médiaiparban jelenleg érezhető nehézségek nem egyenletesen oszlanak el az iparágon belül. Legkritikusabban azokban a szegmensekben jelentkeznek, amelyeket a COVID-19 szó szerint ellehetetlenített.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-02

Öt egybefüggő hónapja elsőszámú félelme a világ állampolgárainak a koronavírus-járvány; míg Magyarországon a hatodik legmagasabb említésével továbbra sem sorolható a főbb aggodalmak közé.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-08-28

Immár egy évtizede csökkenőben van azoknak az embereknek a száma, akik a munkahelyükön találtak rá a társukra. De vajon örülnünk kellene ennek, vagy inkább sajnálkoznunk? És milyen változás várható a pandémia után?

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-27

Habár a magyar döntéshozók elkötelezettek a digitális transzformáció iránt, erre vonatkozó stratégiával csupán a vállalatok harmada rendelkezik, a fejlesztéseket leginkább akadályozó tényezők között pedig előkelő helyen szerepel a naprakész szaktudás és a határozott vízió hiánya.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-27

A cég bejelentette, hogy ezentúl nem lesz szükség egyetemi diplomával rendelkezni ahhoz, hogy állást lehessen szerezni techszférában.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-26

A világjárvány sok szempontból újradefiniálta célkitűzéseinket és stratégiáinkat személyes és üzleti szinten egyaránt. Ez alól nem kivétel a kiberbiztonság sem: felül kell vizsgálni a kiberbiztonsági terveket, prioritásokat, és alkalmazkodni az új helyzethez.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-08-24

Most a HR szakma összefogására van szükség, a jól működő tapasztalatok megosztására, közös gondolkodásra, együttműködésre.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!