hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 249
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-21

1990 táján Krakkóban ültünk a családdal egy pizzériában. Elhiszem, hogy akkor születtél, ne ragadj le a kellemetlen részleteknél, légyszíves :)

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-18

A válság során talpon maradt cégek egy dologban biztosan hasonlítottak: már a válságot megelőzően is nagy hangsúlyt fektettek digitális infrastruktúrájuk fejlesztésére.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-09-16

Habár a legtöbb menedzseri fizetés egymillió forint felett alakult a koronavírus-járvány közepette is, számos felsővezető keresete csökkent az időszakban – derült ki a Wyser Salary Guide 2020-as felméréséből.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-09-16

A cégek közel 60%-a csökkenteni volt kénytelen idei várakozásait, ugyanakkor azok a cégek, amelyeknek növekedési kilátásai nem csökkentek jelentősen, általában a távmunka kihívását is jobban tudták kezelni az SAP Hungary által végzett kutatás szerint.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-15

Szeptember 18-ig még lehet pályázni a K&H családi vállalatok kiválósági díjra.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-15

Miközben Magyarországon már nem lehet munkahelyvédelmi bértámogatásra pályázni, a körülöttünk lévő országokban továbbra is fenntartják ezt az intézkedést a gazdaságuk és a munkahelyek védelmének érdekében.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-15

Friss felmérési eredmények a járvány első hullámának tapasztalatairól.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-09-11

A válság okozta bizonytalanság jelentősen megnöveli a stressz szintet, ami aztán számos más területre is kihat.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-09-10

A válságok és az azokat előidéző külső és/vagy belső körülmények, illetve azok minket érintő hatásai sokfélék: nekem ez és így, neked az és úgy. 

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-07

Működnek a magyar munkahelyvédelmi intézkedések, és a munkaerő-kölcsönzés itthon, valamint a szomszédos országokban is jó alapot ad az újrainduláshoz, miközben országonként más-más módon igyekeznek felvenni a harcot a COVID okozta helyzettel. Legalábbis így látják a Prohuman szakemberei.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 4.0 online szakmai konferencia szeptember 24-én.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!