hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 90
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-02-13

Zöld irodában dolgozni igazi csapatmunka!

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2020-02-11

Mit tegyünk, ha hosszabb időre kiesünk a munkából egy-egy utazás miatt? Hogyan tegyük ezeket az élményeket versenyelőnnyé?

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-02-11

Egyre több multinacionális cég nyitja meg központjait Magyarországon, és hazánk a kínai vállalatoknak is vonzó befektetési cél. Így számos vállalkozásnak gondot jelenthet, hogy a koronavírus-járvány következtében nem ajánlott a beutazás a fertőzött tartományokba.

#4
Hrpwr
2020-02-03

Az álláskeresők leginkább olyan munkalehetőségek iránt érdeklődnek, ahol utazni lehet, de meglepő módon 2019 egyik divatos állása volt a mentőtiszt és a postai kézbesítő is. (x)

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Megtartás
2020-01-30

Bár egyesek továbbra is attól tartanak, hogy azok, akik nem az irodában tartózkodnak, kevésbé lesznek produktívak, a legfrissebb tanulmányok épp az ellenkezőjét bizonyítják.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-01-28

A következő évtizedben mintegy 18 millió zöld állás jöhet létre, köztük olyan izgalmas foglalkozások, mint a vízlábnyom menedzser, a mesterséges hús tudós vagy a termékútvonal nyomonkövető menedzser...

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-01-23

Egy friss felmérésben arra voltak kíváncsiak, hogy mennyire játszik fontos szerepet a munkahely elhelyezkedése az álláskeresők számára. Az eredmények meglepőek. 

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-01-22

Bár tökéletes recept nincs, vannak olyan szokások és tippek, melyeket betartva könnyebben boldogulunk.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-01-16

A Microsoft alapítójának vallomása arról, hogy mi áll sikereinek hátterében.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2019-12-09

A digitalizáció, automatizáció korában könnyen gondolhatnánk azt, hogy a vezetői munkában egyre kevesebb jelentősége van a személyiségnek. De épp az ellenkezője igaz. (x)

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!