hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-12-30

Egy csokorba gyűjtöttük az év legolvasottabb interjúit, ha esetleg lemaradtatok volna valamelyikről – fogadjátok szeretettel, tőlünk, nektek!

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-11-27

Beszélgetés Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológussal.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-11-16

A kérdés újra és újra ez: a saját életünknek főszereplői, epizodistái vagy egyszerű statisztái vagyunk?

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-10-28

Az érzelmeknek és azok felvállalásának igenis helyük van a munka világában is, mind az anyagi, mind a lelki károkat megelőzendő. Ehhez nyújt segítséget a mostani lapszám, ami itt is megvásárolható.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2018-12-05

Hogyan teremtsünk egyensúlyt a szervezetben és magunkban, és miként tehetünk a valódi jóllétért? Beszámolónk a HR & Pszichológiáról.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.