hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 94
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2019-07-12

Bármilyen pozícióban dolgozzunk is, a stressz és a depresszió elérhet bennünket. De van néhány olyan munkakör, ahol a dolgozók fokozottan vannak kitéve a depresszió veszélyének. Nézzük, melyek ezek, és miért!

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-07-11

A legnagyobb cégek gondolkodását meghatározó elsődleges tényező a klímakockázat – hangzott el a KPMG sajtótájékoztatóján.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-06-18

A PwC friss tanulmányában az európai és a hazai startupok lehetőségeit, kihívásait vizsgálta, illetve hasonlította össze.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-05-31

A cégvezetők úgy látják, alkalmazottaik fele elégedetlen a munkahelyével - derül ki a Deloitte 10 000 cég- és HR vezető bevonásával készült friss felméréséből.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-05-28

A legújabb technológiai megoldásokat alkalmazó ingyenes pályaválasztási napot tart a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Employer branding
2019-05-15

Hasznos gondolatok a kis- és középvállalkozások munkaerőpiaci láthatóságáról és lehetőségeiről.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-05-13

AR Avatar Designer? Drone Traffic Optimizer? UX Nostalgist? Ez csak pár azokból a ma még nem létező pozíciókból, amikre már most érdemes felvértezni magunkat.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-05-09

„Egyedülálló lehetőség előtt állunk, hogy megmutassuk elkötelezettségünket és tovább erősítsük a brit-magyar üzleti kapcsolatokat" - mondta Duncan Graham, a frissen megválasztott elnök.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2019-05-03

A céges kiküldetések, üzleti utazások megterhelőek lehetnek, fizikai és lelki téren egyaránt. Ha rendszeresen utazunk, érdemes végiggondolnunk, hogyan lehet ellensúlyozni annak egészségünkre gyakorolt hatását.  

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-04-29

Milyen változásokat eredményez a technológia integrálódása a szervezeti működésbe? A "Globális Humán Erőforrás Trendek 2019" jelentésből többek közt ez is kiderül.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus