hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
2021-02-16
09:00:00

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-02-15

Egy team hatékonysága, motivációja, összetartó erejének stabilitása nem csak olyan tényezőktől függ, mint a team tagok tudása, képzettsége vagy a team hierarchikus struktúrája. (x)

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-03-09

Mi is az a STRUCTOGRAM? Hogyan támogatja önkiteljesedésünket és a szervezet működését? 

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-01-13

„NEW WORK KOMPETENCIA FÓRUM” nyitó rendezvény február 4-én. (x)

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2019-12-09

A digitalizáció, automatizáció korában könnyen gondolhatnánk azt, hogy a vezetői munkában egyre kevesebb jelentősége van a személyiségnek. De épp az ellenkezője igaz. (x)

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

Az élet megállt ugyan, de a toborzás nem: bizonyos ágazatokban ugyanúgy kellett a munkaerő, a kampányok, kiválasztások és interjúk ugyanúgy folytak tovább az elmúlt egy évben is, mégis rengeteg dolog változott. Ennek tanulságait foglaljuk össze május 20-án!