hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 495
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-09-18

Mitől van az, hogy bizonyos vállalkozók megbénultak, míg mások képesek voltak alkalmazkodni a megváltozott helyzethez? Van, aki csak várt (és vár), hogy valaki majd segít nekik. Van, aki önerőből változtatott. Onlineosított, profilt vagy üzletet váltott. 

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-17

Az otthonról dolgozó kollégák eszközeinek védelme számos nehézséget okozott az IT-csapatoknak.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-15

Friss felmérési eredmények a járvány első hullámának tapasztalatairól.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-09-11

A válság okozta bizonytalanság jelentősen megnöveli a stressz szintet, ami aztán számos más területre is kihat.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-09-08

Az EQ-nak nagy szerepe van a boldogulásban – otthon és a munkában egyaránt.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-08-28

Rágódni avagy szakszóval ruminálni időnként mindenki szokott. De nem mindegy, milyen gyakorisággal és intenzitással tesszük ezt. A kóros rágódás munkahelyi közegben és a magánéletben egyaránt káros következményekkel járhat.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-08-19

Avagy hogyan hat ránk a túl sok információ és hogyan segít a mindfulness a munkahelyen?

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-08-10

A vállalatok számára egyre kritikusabb szempont, hogy olyan vezetőket alkalmazzanak, akik képesek mozgatni a szervezetet mind békeidőben, mind a kihívások idején.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-07

Egy friss tanulmány annak járt utána, hogyan változott a munkaidő és a megbeszélések hossza a járványidőszak alatt, távmunkában.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-08-06

A boldogságot kutatta az idén 90 éves Medve sajt Ráskó Eszter pszichológus, humorista segítségével.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 4.0 online szakmai konferencia szeptember 24-én.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!