hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 1079
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-27

Az élet most rákényszerítette az összes céget arra, hogy megugorja a távoli munkavégzést egyik napról a másikra.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-03-26

Hasznos motivációs tippek a karantén idejére (is). 

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-03-25

A XXI. Századi Csúcsvezetői Klubban osztották meg egymással tapasztalataikat a Pepsi/Szentkirályi, a Spar és a METU vezetői az 1. hét tanulságairól.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-25

A "legtöbb" relatív, és nem kell, hogy most annál is több legyen, mint a régebbi, megszokott napjaidban volt. Lehet, hogy ma a legtöbb az, hogy a pizsamából melegítőbe öltöztél.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-25

Nagy Simon Aladár, a CTC (Corvinus Tourism Club) alapítójának gondolatébresztő cikkét közöljük a koronavírus-járvány okozta válságról, amely mára már nemcsak gazdasági, hanem bizalmi válság is egyben, többek között az utánpótlást jelentő fiatalok körében.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-23

Érdemes szemezgetni.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-23

#Stayathome Coding Camp néven ingyenes kurzust indít Magyarország első szuperintenzív programozó bootcampje azoknak, akik tanulással töltenék a koronavírus miatt felszabadult idejüket.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-23

Mire számíthatunk a következő 18 hónapban, ha a vezetőink időt nyernek számunkra – és mire számíthatunk akkor, hogyha ez nem történik meg? Lehetséges kimenetelek.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-23

Egy egyenetlen és kiegyensúlyozatlan, sok szempontból demoralizált, széthulló, békeidőben is számos hiátussal és szervezetlenséggel terhelt egészségügyi rendszernek kell szembeszállnia most egy olyan járvánnyal, amely végletekig fogja feszíteni mindannyiunk teljesítőképességét. Interjú Dr. Svéd Tamás aneszteziológussal, a Magyar Orvosi Kamara titkárával.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-03-20

Találjuk meg a boldog pillanatokat!

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!