hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 95
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-04-06

Továbbra is nagy az informatikusok iránti kereslet, idén még magasabbak a fizetések az IT szektorban.

#2
Hrpwr
2021-03-22

A fejvadászat szakkifejezés hallatán bizonyára egyértértünk abban, hogy ez egy munkaerő-keresési módszer. Ott azonban már véleménykülönbségek lehetnek, hogy milyen pozíciók esetén tervezzünk ezzel, és milyen megtérüléssel számolhatunk. (x)

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-02-19

A világjárvány előtti előrejelzésekhez képest akár 25 százalékkal is többen lehetnek majd azok, akiknek munkát kell váltaniuk a McKinsey előrejelzése szerint.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-01-26

Ugyanakkor a magyarok saját életükre vonatkoztatva jobb évet várnak 2021-től, mint a tavalyi volt – derül ki az Ipsos felméréséből.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2021-01-07

Az autonóm mobil robotok (AMR-ek) úgy képesek növelni a belső folyamatok minőségét, hogy közben az alkalmazottakat is megóvják az esetleges sérülésektől.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-11-24

Pár évvel ezelőtt még senki sem gondolta volna, hogy a Versenyhivatal pszichológiai technikák szabálytalan vagy etikátlan használatáért fog büntetni piaci szereplőket.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-11-20

Nők és férfiak, ismert emberek és hétköznapi hősök, akik valamely területen nagyot alkottak, akik hatással vannak, akikre érdemes figyelni.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-10-30

A változásteremtés témáját járta körül az idei, a pandémiás helyzetben hibrid módon megrendezett OfficeUP konferencia. Beszámolónk.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-10-27

Kiemelkedően gyorsan nő a szolgáltató autonóm gépek értékesítése.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-10-22

97 millió új álláshelyet hoz létre a robotok forradalma, de közel ugyanennyit el is pusztít, ami komoly fenyegetés egyes közösségek számára – derült ki a World Economic Forum (WEF) új jelentéséből.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

Az élet megállt ugyan, de a toborzás nem: bizonyos ágazatokban ugyanúgy kellett a munkaerő, a kampányok, kiválasztások és interjúk ugyanúgy folytak tovább az elmúlt egy évben is, mégis rengeteg dolog változott. Ennek tanulságait foglaljuk össze május 20-án!