hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 259
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2019-07-12

A fizikai mellett a pszichoszociális kockázati tényezőket is kezelniük kellene a hazai szervezeteknek, azonban viszonylag kevesen tesznek érdemi lépéseket ennek érdekében.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-07-11

A legnagyobb cégek gondolkodását meghatározó elsődleges tényező a klímakockázat – hangzott el a KPMG sajtótájékoztatóján.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2019-07-10

Munkahelyi kontextusba helyezve az önbizalom és énkép kérdését, mindig azt a határt kell felismernünk, ami a saját valódi határunk, és nem pedig az így vagy úgy lerombolt énképünk vélt határa. Ehhez szükséges az önismeret.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2019-07-10

"Mennyire otthonról hozott, és mennyire alakítható (adható, illetve elvehető) az ember szakmai önbizalma egy munkahelyen?"

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2019-07-09

A kutatók abban többnyire egyetértenek, hogy saját magunk minél pozitívabb megjelenítése alapvető jellemzője a közösségi oldalak használatának. De lehet-e így a személyiséggel kapcsolatos, reális információkra következtetni egy-egy profil alapján?

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2019-07-08

Vajon tényleg munkaerőhiány van? Vagy csak a cégek pazarolják a munkaerőt, alábecsülve a motivációjuk jelentőségét?

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2019-07-04

Egy, a mosolygással és ennek a hangulatunkra tett hatásaival kapcsolatos évszázados elméletet cáfoltak nemrégiben amerikai pszichológusok.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-07-03

Egy felmérésből kiderült, milyen készségekkel rendelkezik a marketinges, aki után a munkaadók kapkodnak.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2019-07-02

A 4. ipari forradalom alapjaiban alakítja át a munkaerőpiaci viszonyokat és a lehetséges karrierutakat. Milyen következményekkel jár a technológiai fejlődés a munka világában, és mire kell figyelned, hogy képben maradj?

#10
Hrpwr
2019-07-01

Harmadszorra is elstartolt a HRKOMM Award, a HR szakma versenye. Az előző évi tapasztalatok alapján a kategóriákat újragondoltuk, ezen kívül a zsűritagok listája is frissült.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus