hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 179
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2021-04-14

Mit jelent az aszinkron munkavégzés és milyen érvek szólnak mellette?

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-04-06

A Deloitte HR digitalizációs trendek és irányok tanulmánya nemzetközi tapasztalatok alapján nyújt útmutatást a hazai HR és IT vezetők számára.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-03-24

Nehéz helyzetben indultak neki a cégek a koronavírus-járvány harmadik hullámának, ennek ellenére sok cégvezető már bizakodik a jövőt illetően. Íme két friss felmérés eredményei.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-03-22

A pandémia miatt stresszes állapotba került munkatársak munka-magánélet egyensúlyának javítása érdekében egy tech startup sajátos munkarendet vezetett be: minden második hét négynapos lett náluk.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Megtartás
2021-03-12

Az informatikai biztonság területén dolgozók helyzetét, szerepét és tevékenységeit mérte fel egy globális felmérés.

#6
Hrpwr
2021-03-10

Az elmúlt időszakban felértékelődtek a humán (soft) tényezők, mint például az érzelmi intelligencia, a kommunikáció, az együttműködés, a motiváció és a kapcsolatrendszerek. A humánus szemléletmód már nem személyes beállítódás kérdése, hanem az eredményesség alapja.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2021-03-10

Milyen hatással van a vírus okozta váratlan fordulat a munkavállalók motivációjára és hogyan kezelhető a motivációvesztés?

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-03-04

Azt mondani, hogy „kiégtem” már szinte menőnek számít a mai társadalomban, mert ez azt sugallja, hogy erőt, időt nem kímélve dolgozunk. Csakhogy ez egy tévhit. A sok munka önmagában nem garantálja a munkahelyi sikerességet. Sőt.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-03-03

A hazai munkáltatók emberi erőforrással kapcsolatos terveit kutatta a Randstad.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-02-23

Erős a csábítás, hogy ki se keljünk az ágyból a munka kedvéért – csakhogy a matracunk irodává alakítása egy sor egészségügyi (testi és mentális) problémához vezethet.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! Apex Toplistás pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2021. április 16.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!