hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 46
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Váltás
2020-07-06

Többen összekeverik saját mentális problémáikat a céges elégedetlenséggel, így felelőtlenül, az egyéb alternatív lehetőség megfontolása helyett túl gyorsan és meggondoltalanul döntenek a felmondás mellett.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-03

Jól bejáratott élet, ahol a napjainkat és az identitásunkat is a munkánk határozza meg, és ahol a munkánk egyben ürügy arra, hogy ne kelljen valódi érzéseket megélnünk. És aztán jön egy titokzatos vírus, és percek alatt felforgatja addig sziklaszilárdnak hitt identitásunkat. A Hétköznapi pár című film alaphelyzete ma sokaknak lehet ismerős.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2020-07-03

Most, hogy az első két hónap krízisüzemmódja után a távmunka lehetőségeinek higgadt és hosszabb távra is tervező újragondolása van soron, és most, hogy a teljes elzártság után sok cégnél az irodákba lassan visszaszivárog a munkatársak egy része, ideje néhány részletet is szemügyre venni.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-02

A projektszemléletű gondolkodás és az atipikus foglalkoztatási formák rendszerszintű alkalmazása egzisztenciális garanciát, rugalmasságot és versenyelőnyt jelenthet az atipikus foglalkoztatás hazai érdekképviseleteinek nyilatkozata szerint.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-26

A pandémia idejének érdekes jelensége, hogy az üresen pangó szállodai szobák világszerte benépesülnek a 9-től 5-ig tartó munkavégzésüket hiányoló üzletemberekkel, akiknek a hotelek rövid távra kiadják a szobáikat.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-23

A Nordconn International Kft. toborzási hatékonyság kutatása során nagyvállalatok toborzási folyamatainak alakulását vizsgálták a pandémiás időszakban.

#7
Hrpwr
2020-06-22

„Egyszerre egy időben és egy helyen kellett több szerepemben kell helytállnom (anya, marketinges, szolgáltató, feleség, barátnő), de mellém senki nem állt...” A fenti idézet egy vállalkozónő vallomása a koronavírus-vészhelyzet alatt átélt nehézségeiről.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-09

Érezhetően felszabadult a hazai lakosság a korlátozások enyhítését követően – derül ki az Ipsos friss országos kutatásából.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Váltás
2020-06-09

A döntéshozatal semelyik életkorban sem egyszerű. Míg fiatal felnőttként az első munkahelyválasztást ítélhetjük nehézkesnek, addig 30 év felett egy felmondást vagy egy előléptetést gondolunk át kétszer. Mennyire érdemes kockáztatni 30 év felett?

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-06-05

A korábbiaktól eltérő, új ismeretekből kiemelkedik a tünetmentes fertőzők szerepe és a levegővel (aeroszollal) való terjedés.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.