hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-02-24

Mi is az a karanténfáradtság? Íme a karanténfáradtság jelei és tünetei, valamint nyolc lehetséges kezelési módja.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2021-02-04

Honnan ismerheti fel egy vezető, hogy a csapata elfáradt, és mit tehet az egyes munkavállalókért, ha ő is ebben a cipőben jár?

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2021-01-06

A helyzet most kísértetiesen hasonló a tavaszihoz: az egyének és szervezetek is kezdenek megtelni a szituáció hozta fokozott erőfeszítésekkel, az elszigetelődéssel, a home office-szal.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.