hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 129
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2020-08-04

A pihenés nem luxus, hanem létszükséglet, a hiánya pedig – bár rövid távon látszólag hatékonyabbnak tűnhetünk –, valójában kiégéshez vezet, mely a munkaképtelenséghez vezető út első lépcsője.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-31

Hogyan alakíthatjuk tudatosan saját jóllétünket?

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-31

3 módot mutatunk be, ahogyan a kollégák társas kapcsolatai kihatnak a munkahelyi jóllétre.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Megtartás
2020-07-29

Hogyan ismerd fel, ha egy kolléga szenvedélybeteg? És hogyan kezelhet egy ilyen helyzetet a munkáltató? Egy biztos: nem elhallgatással.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-22

Munkavállalói részvények kibocsátásával egészíti ki juttatási programját az SAP. A járványhelyzet után további lépéseket is tesznek a munkavállalói élmény fenntartására, illetve javítására.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-07-22

A négynapos munkahét mindig is népszerű elképzelés volt, de vajon milyen szempontokból kapott most egy újabb löketet?

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-07-20

Az elmúlt hónapokban egészen új megvilágításba került a munka, a hatékonyság, a motiváció, a vezetői felelősség, a munkahelyi közösség vagy a munkavállalói jóllét fogalma, és már egészen biztosan látszik, hogy a legtöbb cég abba a bizonyos régi kerékvágásba sem fog visszatérni.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-17

A vállalatok nem engedhetik meg maguknak, hogy a HR-eseik kiégjenek. Jó tanácsok vezetőknek!

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-14

Az éttermek bezárása és csökkentett üzemű újranyitása nem hagyta érintetlenül a munkahelyi étkezési lehetőségeket sem – ez derült ki a Wolt és a Profession.hu közös felméréséből. 

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-14

Vannak olyan projektek, amik nem várhatnak arra, hogy végre beüssön az áldott koffein, így mai rövid cikkünkben egy olyan 5 perces trükköt hoztunk, amivel egy plusz, fókuszált energialöketet nyerhetsz az előtted tornyosuló munkához.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.