hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 1372
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Interjú
2020-07-15

A pandémia okozta izoláció különleges emberi helyzeteket szül. A mindannyiunk számára új helyzet megértéséhez és lélektani elemzéséhez Pléh Csaba pszichológust, nyelvészt hívtuk segítségül. Szó esik a „home office” ősi eredetéről, a pszichológiai kutatás jövőjéről és személyes karanténélményeiről is.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-14

Miért éri meg beszélni azokról a témákról, melyeket könnyebb lenne egyébként elkerülni?

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-14

A Lidl három, már meglévő logisztikai központja mellé még egy újat hoz létre.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-14

Az éttermek bezárása és csökkentett üzemű újranyitása nem hagyta érintetlenül a munkahelyi étkezési lehetőségeket sem – ez derült ki a Wolt és a Profession.hu közös felméréséből. 

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-14

Vannak olyan projektek, amik nem várhatnak arra, hogy végre beüssön az áldott koffein, így mai rövid cikkünkben egy olyan 5 perces trükköt hoztunk, amivel egy plusz, fókuszált energialöketet nyerhetsz az előtted tornyosuló munkához.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-07-13

Sokféleképpen reagáltak az emberek a karanténra, és sokféle helyzetbe kerültek a hatására. Ha a helyzeti különbségek ellenére mégis kellene valami közöset találni arra, hogy mi volt az elmúlt hónapok kollektív hatása az emberekre, akkor az eddig megszokott biztonságérzet elvesztését mondanám, ami valószínűleg mindenki életében bekövetkezett.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-10

Április végén közös pályázatot írt ki a SEED Alapítvány és a Sikeres Nők Egyesülete, amelyben 2020 legsikeresebb női vállalkozóit és női vezetőit keresték. A pályázatra ebben a nehéz, válságos időszakban is nyolc rendkívül színvonalas pályamunka érkezett be.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-10

Felmérés készült a visszajelzés magyarországi kultúrájáról.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-09

A fenti szavakkal írta le a karanténban töltött hónapjait Kata, aki tíz éve dolgozik fodrászként és műkörmösként. A koronavírus miatt azonban szalon és munka nélkül maradt, és minden tekintetben szorult helyzetbe került. Öt, a koronavírus-járvány miatt munkáját elveszített ember elmúlt hónapjainak története.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-09

A feedbacknek nem az a lényege, hogy megalázzuk, hibáztassuk, bántalmazzuk vagy egyenesen megsemmisítsük a másikat –  de akkor miről is kellene szólnia igazából? Íme egy hasznos lista!

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.