hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 124
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-08-11

Remélhetőleg ez nem egy olyan kérdés, amit a legtöbbünk feltesz magának, de manapság annyit hallunk a nárcisztikus emberek működéséről, hogy olykor elbizonytalanodhatunk: vannak-e olyan vonásaink, melyek a nárcizmussal rímelnek? 

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-08-10

A vállalatok számára egyre kritikusabb szempont, hogy olyan vezetőket alkalmazzanak, akik képesek mozgatni a szervezetet mind békeidőben, mind a kihívások idején.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-06

Kovács András Péter – közismertebb nevén KAP – a karantén szimbólumarca lett. Hogyan élte meg ő maga ezt az időszakot?

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2020-08-04

A pihenés nem luxus, hanem létszükséglet, a hiánya pedig – bár rövid távon látszólag hatékonyabbnak tűnhetünk –, valójában kiégéshez vezet, mely a munkaképtelenséghez vezető út első lépcsője.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-08-04

Kutatások sora támasztja alá, hogya zsörtölődés és a folyamatos drámázás igencsak megrövidítheti az életünket.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-03

50 fő feletti létszámmal rendelkező vállalatok HR-vezetőit kérdezte meg Balázs Iván egészségbiztosítási szakértő, még júniusban, hogy az elmúlt időszakban mennyire érintette őket a pandémiás helyzet, illetve az egészségbiztosítások területén milyen tapasztalataik vannak.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-31

Hogyan alakíthatjuk tudatosan saját jóllétünket?

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-30

Hatékonyabbá és boldogabbá tesz az otthonról végzett munka egy német kutatás eredményei szerint.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-07-27

Gyönyörű környezetben is érezhetjük magunkat lelki hajléktalannak...

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-23

Évek óta készülünk. Tanulunk, fejlődünk, dolgozzuk ki az újabbnál újabb folyamatokat, reagálunk a megváltozott ügyféligényekre, termékeket fejlesztünk, figyelünk. Jó esetben sikerül megtalálnunk a rést. Ettől lesz helyzeti előnyünk a piacon.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.