hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 10
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-11-23

Egy jó vita konstruktív, és előreviszi a feleket. Egy jó céges vitakultúra segíti a munkatársak közötti sikeres együttműködést és a hatékonyabb munkavégzést.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Külföldi szakirodalom
2020-07-14

A konfliktuskezeléssel foglalkozó mediátor eszköztárában számos olyan módszer található, amivel segíti a vitában álló feleket, hogy olyan, számukra elfogadható megoldást találjanak, amiben mindketten nyertesnek érzik magukat.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2019-12-06

Elképzelhetetlen változást hoz a mesterséges intelligencia a következő évtizedben a jogalkalmazásban és az igazságszolgáltatásban Richard Susskind futurológus professzor szerint.

#4
Hrpwr
2019-09-30

Ismerős a helyzet, amikor a szervezetben két vezető nézeteltéréseiket egy vezető beosztású HR szakember bevonásával próbálják megoldani? És milyen kezelési eszköz jut tipikusan a szakemberek eszébe? A coaching. (x)

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2019-09-24

A vállalati konfliktusok szinte minden szervezetben elkerülhetetlenek. Megmutatjuk a négy legfontosabb következményt. (x)

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2018-12-11

Amikor csak ketten vártok a liftre, és ő úgy dönt, hogy inkább a lépcsőn megy le – 14 emeletnyit. Honnan tudjuk biztosra, hogy a munkatársaink nem kedvelnek, és mi a teendő ilyenkor?

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2018-09-11

Olvasgasd az elmúlt év legnépszerűbb cikkeit!

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Interjú
2018-06-29

Hogyan zajlik a mediátorok munkája, és miben hasonlít a börtönmediáció a vállalati konfliktuskezelésre? Interjúnkból kiderül.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Megtartás
2017-11-16

Nem feltétlenül jogszerű az, amit a HR szakma célszerűnek tart. Jó példa erre a munkavállalók munkahelyi elektronikus eszközeinek monitorozása, de ha már a HR jogi vonatkozásairól beszélünk a mediálásokat is érdemes megemlíteni. 

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Interjú
2017-09-11

Ahány színtér életünk színpadán, annyi szerep. A túl sok szerep szétzilálhat, a túl kevés börtönbe zárhat. Mennyi az ideális?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!