hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-03-31

Az áttekintéshez a koronavírus-válság előtti évet a koronavírus első hullámával, illetve a 2. és 3. hullám időszakával vetette össze a Profession.hu elemzése.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-22

Hol keresnek leginkább munkavállalókat, és milyen pozíciókra jelentkeznek a legtöbben 2020 enyhén szólva is szokatlan őszén? Íme a toplista.

#3
Hrpwr
2020-02-03

Az álláskeresők leginkább olyan munkalehetőségek iránt érdeklődnek, ahol utazni lehet, de meglepő módon 2019 egyik divatos állása volt a mentőtiszt és a postai kézbesítő is. (x)

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2018-06-19

Évről évre nő azoknak a felnőtteknek a száma, akik visszaülnek az iskolapadba, hogy új szakmát tanuljanak egy friss piaci elemzés szerint. Az okok változóak.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2018-04-18

Megduplázódott a betanított munkások iránti igény, Zalából akár Nyíregyházáig is elmegyünk egy állásért – derül ki a Profession.hu jelentéséből.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!