hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 79
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-09-30

Mesterséges intelligencia segíthet kiválasztani a jó jelölteket.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-28

Beszámoló a Profession.hu online konferenciájáról.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-22

Hol keresnek leginkább munkavállalókat, és milyen pozíciókra jelentkeznek a legtöbben 2020 enyhén szólva is szokatlan őszén? Íme a toplista.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-18

A válság során talpon maradt cégek egy dologban biztosan hasonlítottak: már a válságot megelőzően is nagy hangsúlyt fektettek digitális infrastruktúrájuk fejlesztésére.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-09-16

Habár a legtöbb menedzseri fizetés egymillió forint felett alakult a koronavírus-járvány közepette is, számos felsővezető keresete csökkent az időszakban – derült ki a Wyser Salary Guide 2020-as felméréséből.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-14

Várhatóan még szeptemberben dönt az Országgyűlés a Munka Törvénykönyvének módosításáról a koronavírus-járvány miatt. A távmunkára vonatkozó passzusokról gyorsan megegyeztek a munkaadók és munkavállalói szervezetek, kivéve a munkahelyi balesetet.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-09-11

A válság okozta bizonytalanság jelentősen megnöveli a stressz szintet, ami aztán számos más területre is kihat.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-09-09

A vállalatok jellemzően egymástól elkülönítve kezelik a humán- és a technológiai erőforrások kihívásait, és kevesen foglalkoznak a munkavállalók technológiai képességeinek tudatos továbbfejlesztésével – derül ki a Deloitte legfrissebb HR-kutatásából.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-07

Működnek a magyar munkahelyvédelmi intézkedések, és a munkaerő-kölcsönzés itthon, valamint a szomszédos országokban is jó alapot ad az újrainduláshoz, miközben országonként más-más módon igyekeznek felvenni a harcot a COVID okozta helyzettel. Legalábbis így látják a Prohuman szakemberei.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-03

Egyre erősebb a munkavállalói igény a személyes kapcsolattartásra.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!