hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 86
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-04-15

A világjárvány a legkülönbözőbb módokon fejti ki a hatását a fertőzöttekre és az egészséges emberekre, de van, ami közös: szinte mindenki rosszabbul alszik a lecsökkent életterében.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-04-12

Mi az a munkamánia és milyen következményei lehetnek?

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-04-08

A home office miatt elveszítjük a lendületünket, nem találjuk a motivációnkat, a türelmetlenség pedig a munkatársakkal való kommunikációban is megjelenik. 

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-04-07

A járvány és a korlátozások szinte mindenkit rosszul érintenek. A külvilág történései az agyunk különböző régióira hatnak, és ezek kölcsönhatása további tüneteket okozhat, a pandémia következtében az agy érintett struktúrái hosszabb-rövidebb időre megváltoznak.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-03-16

A kora tavaszi időszakban gyakran tapasztalhatjuk, hogy reggelente alig bírunk felkelni az ágyból, a munkavégzés, még a kisebb feladatok is kimerítenek bennünket, és szinte folyton csak a pihenésen jár az eszünk.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Hét témája szponzoráció
2021-03-16

Mi az az outsourcing, miért éri meg vs. miért nem éri meg belevágni, és melyek azok a vezetői képességek, amelyekre szükségünk lesz outsourcing esetén?

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2021-02-17

Hogyan reagál a szervezetünk a koffeinre, és mi az a mennyiség, amelynek fogyasztása ajánlott?

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-02-10

Ha úgy érzed, elvesztetted a motivációdat, íme néhány tipp, hogy újra erőt tudj venni magadon!

#9
Hrpwr
2020-12-16

A 2020-as esztendő átalakította és számos értelemben új irányba terelte az életünket. Ez az év az akadályok éve volt, 2021 azonban a szakmai kihívások és a csapatok éve lesz” – fejtette ki Hajmássy Anikó, az eventcsoport alapítója és a teamwork2021 országos csapatépítő verseny főszervezője. (x)

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-11-27

Az utóbbi időben immár másodjára alakítunk ki egy átmenetinek szánt életformát, új napirenddel, rutinokkal.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

Az élet megállt ugyan, de a toborzás nem: bizonyos ágazatokban ugyanúgy kellett a munkaerő, a kampányok, kiválasztások és interjúk ugyanúgy folytak tovább az elmúlt egy évben is, mégis rengeteg dolog változott. Ennek tanulságait foglaljuk össze május 20-án!