hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 166
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-03-31

Milyen hatása lesz ránk a járványnak? Mit tehetünk egymásért, hogy kevésbé szorongjunk, hogyan őrizhetjük meg mentális egészségünket? 

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-24

Pánik helyett nyugalmat terjesszünk!

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-23

Kiadónk, a PPH Média életre hívta a doingGood mozgalmat, amely segítségével felületeket tudunk biztosítani a segítő szándékú felajánlásoknak.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-23

Érdemes szemezgetni.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-03-20

Találjuk meg a boldog pillanatokat!

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-03-17

Természetes, hogy aggódunk a hírek miatt, ám sok ember számára ez a helyzet súlyosbítja egyébként is meglévő mentális egészségügyi problémáit.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-12

Az azonnali és hiteles tájékoztatáshoz, valamint a távmunka kihívásaihoz kínál a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenes megoldást a Blue Colibri App.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-03

Egy olajozottan működő kríziskommunikációs gépezet megnyugtatóan, tényszerűen és transzparensen, az egyénhez szólva képes megválaszolni a fenti kérdéseket, akár a legváratlanabb krízishelyzetek felmerülése esetén is. 

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Employer branding
2020-02-28

A magyarok egyelőre vegyes érzelmeket táplálnak a szolgáltatóközpontok iránt, ám a tendencia lassan, de biztosan javul.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-02-10

Milyen – a vállalati, üzleti, társadalmi működés modelljeinek szintjén mutatkozó – láthatatlan, de annál nagyobb horderejű változások várhatók a következő tíz évben?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!