hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 777
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-03-31

A határozottság fél siker a nehéz helyzetben, de vajon mire van még szükség? 

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-03-30

A pszichopatákat – főleg bizonyos filmek hatására – elsősorban sorozatgyilkosként, zaklatóként, szexuális ragadozóként, zseniális manipulátorként képzeljük el. A valóság, bár alátámaszthatja ezt a képet, azért ennél jóval összetettebb.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-03-27

Egy szervezetfejlesztő tanácsai.

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-27

Az élet most rákényszerítette az összes céget arra, hogy megugorja a távoli munkavégzést egyik napról a másikra.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-03-26

Interjú Végh József kriminálpszichológus túsztárgyalóval.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-03-25

A XXI. Századi Csúcsvezetői Klubban osztották meg egymással tapasztalataikat a Pepsi/Szentkirályi, a Spar és a METU vezetői az 1. hét tanulságairól.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-25

Nagy Simon Aladár, a CTC (Corvinus Tourism Club) alapítójának gondolatébresztő cikkét közöljük a koronavírus-járvány okozta válságról, amely mára már nemcsak gazdasági, hanem bizalmi válság is egyben, többek között az utánpótlást jelentő fiatalok körében.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-23

#Stayathome Coding Camp néven ingyenes kurzust indít Magyarország első szuperintenzív programozó bootcampje azoknak, akik tanulással töltenék a koronavírus miatt felszabadult idejüket.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-23

Mire számíthatunk a következő 18 hónapban, ha a vezetőink időt nyernek számunkra – és mire számíthatunk akkor, hogyha ez nem történik meg? Lehetséges kimenetelek.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-03-18

Minden kérdésre 24 órán belül válaszolunk. A kérdéseket ide lehet küldeni: upszi@upszi.hu.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!