hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 17
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-10-30

Sok munkavállaló reménykedett abban, hogy a távoli munkavégzés földrajzi értelemben is távolivá válhat, és akár egy tengerpartról is vígan dolgozhatnak. Sajnos mindennek komoly jogi és adózási akadályai vannak.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-28

Mit kezdtünk az ingázás kiesésével nyert időnkkel?

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-10

Mi motiválja a kismamákat az álláskeresésben, és hogyan lehet nekik segíteni, hogy a számukra leginkább ideális állást találják meg a gyermeknevelés mellett is?

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-07

A vírusjárvány elhúzódása miatt az otthoni munkavégzés az őszi visszatérést követően sem szűnik meg még hosszú hónapokig. A kialakult „hibrid”, azaz hol online, hol offline munkavégzés új kihívásokat és lehetőségeket kínál a dolgozók számára.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-17

A vállalatok nem engedhetik meg maguknak, hogy a HR-eseik kiégjenek. Jó tanácsok vezetőknek!

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-05-25

A kevésbé nyitott magyar cégvezetőket is meggyőzték a hatékony online megoldások – derül ki egy friss villámkutatásból.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-05-22

A koronavírus-járvány alatti tapasztalatait és a jövőre vonatkozó terveit osztotta meg a nagyközönséggel a Facebook vezetője.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-05-15

Megjelent a mezőgazdasági idénymunkások Magyarországra történő be- és kilépési feltételeiről, valamint az itt tartózkodásuk és a munkahelyi karantén szabályairól szóló rendőrségi határozat.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-04-28

A kiemelt fontosságú munkát végző, valamint a határ menti munkavállalók tagállamok közötti szabad mozgásának elősegítése érdekében adott ki gyakorlati útmutatót az Európai Bizottság.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-01-23

Egy friss felmérésben arra voltak kíváncsiak, hogy mennyire játszik fontos szerepet a munkahely elhelyezkedése az álláskeresők számára. Az eredmények meglepőek. 

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!