hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 170
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-03-26

Üzleti és HR-szempontból is sokkal sikeresebb az a vállalkozás, amelyik sokszínű, odafigyel az esélyegyenlőségre, és dolgozóit bevonja a döntéshozatalba. Íme néhány konkrét megoldás, hogy sokszínűbbek lehessünk!

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-03-19

Biztos, hogy jó, ha a munkánk a szenvedélyünk?!

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-03-11

Fiatalok, akik magukévá tették azt a gondolatot, hogy kemény munkával egyszer a feladatlista is véget érhet, és elérhetnek egy szintet, ahol lesz idő és lehetőség az élet élvezetére. Mindez csupán önámítás lenne? Hova is haladunk pontosan, és milyen áldozatokat hozunk ennek érdekében?

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-03-03

Hogyan nyilvánulhat meg a karanténfáradtság állapota gondolatainkban és viselkedésünkben, miképp különböztethetjük meg a kiégéstől, és milyen módokon tudjuk kezelni, ha már kialakult? Válaszok a cikkben!

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2021-02-12

A középkorú munkavállalók számára nagy kihívást jelent az elhelyezkedés.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-01-20

Hasításnak hívják azt, amit most éppen társadalmi szinten csinálunk.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2021-01-06

Egy harmincas férfi – nevezzük Bálintnak – több éve jár hozzám. Bálint igyekszik magát jobbá tenni, fektetni abba, hogy előre jusson. Bálint jó szándékú, jóindulatú személy, másokról elsőként mindig jót feltételez...

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-12-31

Interjú Koronczai Beatrix, klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológussal.

#9
Hrpwr
2020-12-17

A "tudjukkik" manipulálnak, megfigyelnek, ellopják az idődet, torzítják az eléd táruló világot? Mi ebből az igazság, és hogyan védheted a határaidat, és a gyerekeid határait? Előbb értsük a problémát, majd tegyünk ellene. Ebben lehet most segítségedre a legújabb Üzlet és Pszichológia. 

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-12-14

Milyen típusú teljesítményértékelési rendszerek léteznek és hogyan tudjuk ezek segítségével a leghatékonyabban motiválni alkalmazottainkat?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

Az élet megállt ugyan, de a toborzás nem: bizonyos ágazatokban ugyanúgy kellett a munkaerő, a kampányok, kiválasztások és interjúk ugyanúgy folytak tovább az elmúlt egy évben is, mégis rengeteg dolog változott. Ennek tanulságait foglaljuk össze május 20-án!