hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 20
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2017-10-06

Miközben a kormány célul tűzte ki, hogy 2020-ig öt százalékkal növelje a közép- és időskorúak foglalkoztatottságának mértékét, az álláskeresők tapasztalatai mást mutatnak.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2017-10-05

Önök milyen gyakorisággal hallották már ezt a kérdést? Gyakran? Ritkán? S a hangsúly mindig a „már”-on volt?Elkészülünk-e határidőre a feladattal, befejezzük-e, amit ígértünk?

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Tehetségkutatás
2017-09-29

Miért Önt vegyük fel? Miért jelentkezett erre a pozícióra? Sorolja fel 3 erősségét és 3 gyengeségét! Vajon a pályakezdők is ugyanezen sablonok mentén vezetik a kiválasztást?

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Coaching eszköz
2017-09-27

Miután kitöltötte az értékiránytűt, gondolja végig, hogy melyek azok az életterületek, amelyeken a legnagyobb az eltérés az értékei és a viselkedése között, és mi ezeknek az eltéréseknek az oka.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2017-09-27

Az új törvények jelentősen érinthetik a hr-esek, közvetítő cégek és fejvadászok mindennapos munkáját. Ha Ön bármelyik területen dolgozik ezek közül, nem árt, ha tisztában van az újdonságokkal.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Megtartás
2017-09-25

A rövid válasz erre az, hogy mindenkit másképp. Íme egy tízes lista, hogy egyáltalán milyen eszközökben érdemes gondolkozni.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Employer branding
2017-09-25

Hány terület van egy cég életében, mely stratégia elkészítését indokolhatja? Ilyen a munkáltatói márkaépítés is.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Megtartás
2017-09-21

Tényleg titokban tudják tartani egymás között a dolgozók fizetésüket?

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2017-09-21

Adott egy feladat, ami egyikünknek örömteli kihívást jelent, míg másikunkat egy merő szorongás árasztja el. Példák a sikerorientált vs. kudarckerülő személyiség gondolataira.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Employer branding
2017-09-21

Az imázs készen van. Akkor is, ha nem építesz rajta semmit. Magától épül fel, ha akarod, ha nem. Akkor mégis mit érdemes vele tenni?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!