hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 266
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-13

A koronavírus-járvány kitörése, és a home office széles körű bevezetése jelentős hatással volt a hazai munkavállalók étkezési szokásaira is – derül ki a Profession.hu nyári reprezentatív felmérésének eredményeiből.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-07

A gazdaság részleges újraéledésével a cégek várakozásai is javultak az idei évre, ugyanis a K&H júniusi felmérése alapján a hazai kis- és középvállalkozások közel fele optimista saját helyzetét tekintve.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-08-07

A helyzet most adott a rendszerek és folyamatok felülvizsgálatára. Mi szükséges ehhez, és mely lépések lesznek kihagyhatatlanok a közeljövőben? 

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-07

Egy friss tanulmány annak járt utána, hogyan változott a munkaidő és a megbeszélések hossza a járványidőszak alatt, távmunkában.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-08-06

Átalakuló munkaterek, újraértelmezett közösségi élet, agilis irodák – a Profession.hu összegyűjtötte a várható trendeket.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-31

Jelenleg minden ötödik cég távmunkában dolgozik továbbra is, minden másodiknál pedig hosszú távon megmarad a home office lehetősége – derül ki a Profession.hu friss, 750 hazánkban működő cég helyzetét vizsgáló felmérésének adataiból.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-31

3 módot mutatunk be, ahogyan a kollégák társas kapcsolatai kihatnak a munkahelyi jóllétre.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-30

Hatékonyabbá és boldogabbá tesz az otthonról végzett munka egy német kutatás eredményei szerint.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Tehetségkutatás
2020-07-29

Beszámoló a HRPWR és az Üzlet és Pszichológia által szervezett MATCHMAKING konferenciáról, amely a vírushelyzetre tekintettel online valósult meg.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-07-28

Az ideális csapatméret úgy tűnik, nem elsősorban a tankönyvekben lakozik. De akkor hol?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON!

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.