hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 17
#1
2020-09-24
09:00:00

Az Üzlet és Pszichológia és a HRPWR.HU ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 4.0 online szakmai konferencia szeptember 24-én.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-09-03

Egyre erősebb a munkavállalói igény a személyes kapcsolattartásra.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Future
2020-08-28

Immár egy évtizede csökkenőben van azoknak az embereknek a száma, akik a munkahelyükön találtak rá a társukra. De vajon örülnünk kellene ennek, vagy inkább sajnálkoznunk? És milyen változás várható a pandémia után?

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-08-13

A koronavírus-járvány kitörése, és a home office széles körű bevezetése jelentős hatással volt a hazai munkavállalók étkezési szokásaira is – derül ki a Profession.hu nyári reprezentatív felmérésének eredményeiből.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Tehetségkutatás
2020-07-29

Beszámoló a HRPWR és az Üzlet és Pszichológia által szervezett MATCHMAKING konferenciáról, amely a vírushelyzetre tekintettel online valósult meg.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-13

Akkor is, ha egyébként teljes állásban dolgoztak. A pandémia alatti magyar és román helyzetet vizsgálta egy friss kutatás.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-07-09

A kötelező home office-tól nem elsősorban a munkaadóknak, hanem inkább a munkavállalóknak kell tartaniuk – derül ki egy friss hazai munkaerőpiaci felmérésből.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-05-22

Magyarország fokozatosan újranyit, ennek következtében mindazon munkavállalók, akiknek az elmúlt időszakban otthon kellett tartózkodniuk, fokozatosan munkába fognak állni munkahelyeik helyszínén.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-05-06

Van, aki kovászt nevel, mások barkácsolással vagy sütéssel vezetik le kreatív energiáikat, de vajon mivel töltik az idejüket a hackerek a kijárási korlátozások idején?

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-05-05

Ki hogyan birkózik meg a belső kommunikáció jelenlegi kihívásaival? A MOL, a SPAR, a Magyar Telekom és a CIB Bank példáján mutatjuk meg első karanténworkshopunkon, ahol virtuális formában kérdezhetsz is az előadóktól!

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!