hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 25
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-04-08

Rosszul osztjuk be az időnket vagy nem reálisan szemléljük a rendelkezésünkre álló időt és ezért nem érünk legtöbbször a to-do listánk végére?

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2021-04-06

Te az vagy, aki belemegy a konfliktushelyzetbe és úgy, ahogy igyekszik megoldani azt? Vagy inkább az, aki csendben marad és nem szól semmit?

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-01-08

Soha nem volt még ekkora szabadságunk, hogy elmondhatjuk a véleményünket, és számunkra fontos ügyekről beszélhetünk, ráadásul mindezt az otthonunkból, a kanapén ülve – azonban mi is történik valójában a social mediában?

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-01-08

Sokunk számára a halogatás jelenti a legfőbb akadályt a pozitív változások elérésében - ezért íme egy módszer, mellyel felvehetjük a harcot a halogatás ellen.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-12-18

Motivált csapat és gördülékeny kommunikáció home office alatt is? Íme a módszerek, melyek kiállták az elmúlt hónapok próbáit.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Leadership
2020-12-10

Mi a közös a vírusban és a demotivációban? Miért terjedhet akár láthatatlanul is a demotiváció a csapatunkban? És mit tehetünk annak érdekében, hogy megelőzzük a munkatársak motivációvesztését?

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-12-09

Miért olyan nehéz észrevenni a kiégés jeleit, és hogyan támogathat minket még sok teendőnk mellett is a mindfulness meditáció?

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-11-16

A kérdés újra és újra ez: a saját életünknek főszereplői, epizodistái vagy egyszerű statisztái vagyunk?

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-11-11

Ne csak beszéljünk a tudás fontosságáról, hanem fejlesszük tudásmenedzsment rendszerünket a modern kor kihívásai szerint! (x)

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2020-06-15

Melyik munkáltató ne szeretné, hogy a dolgozók várják a hétfőt?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! Apex Toplistás pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2021. április 16.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!