hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 110
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-04-12

Mi az a munkamánia és milyen következményei lehetnek?

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-03-24

Hogyan maradjunk közel a távolságtartás idején? (x)

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-03-23

Így vihetsz több tudatosságot az otthoni munkába!

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-03-19

A magánélet és munka harmóniáját akkor sem könnyű megőrizni, amikor nincs járványhelyzet. Jelenleg azonban még azoknak is nehéz fenntartani ezt az egyensúlyt, akiknek korábban ezzel nem volt komoly gondja.

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-03-19

Biztos, hogy jó, ha a munkánk a szenvedélyünk?!

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-03-16

A kora tavaszi időszakban gyakran tapasztalhatjuk, hogy reggelente alig bírunk felkelni az ágyból, a munkavégzés, még a kisebb feladatok is kimerítenek bennünket, és szinte folyton csak a pihenésen jár az eszünk.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-01-12

Kaslik Ildikó business coach, reporting manager és a Hello, karrierista! blog szerzője összefoglalta, mely tippek segítenek neki túlélni a home office-t.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-01-08

Soha nem volt még ekkora szabadságunk, hogy elmondhatjuk a véleményünket, és számunkra fontos ügyekről beszélhetünk, ráadásul mindezt az otthonunkból, a kanapén ülve – azonban mi is történik valójában a social mediában?

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-12-09

Miért olyan nehéz észrevenni a kiégés jeleit, és hogyan támogathat minket még sok teendőnk mellett is a mindfulness meditáció?

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2020-11-30

Mindenki ismeri az érzést, amikor az ébresztő kinyomása után keservesen ráeszmél, hogy már megint hétfő van. De tulajdonképpen mit ártott nekünk a hétfő, hogy ennyi bajunk van vele?

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!

Az élet megállt ugyan, de a toborzás nem: bizonyos ágazatokban ugyanúgy kellett a munkaerő, a kampányok, kiválasztások és interjúk ugyanúgy folytak tovább az elmúlt egy évben is, mégis rengeteg dolog változott. Ennek tanulságait foglaljuk össze május 20-án!