hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 144
#1
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-04-16

Ha elérjük a megfelelő számú beoltottat, lassan fellélegezhetünk... Vagy mégsem? A home office ugyan tökéletes válasz volt a pandémiára, de azt látni kell, hogy főleg a legfiatalabb generáció számára hosszú távon komoly következményekkel fog járni.

#2
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-03-26

A kevésbé környezetszennyező iparágakban működő cégek könnyebben vesznek fel és tartanak meg fiatalokat, ráadásul a fiatalabb munkavállalók kevesebb pénzért is hajlandóak dolgozni, ha a munkáltatójuk jobban odafigyel a környezetvédelemre.

#3
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-03-19

Biztos, hogy jó, ha a munkánk a szenvedélyünk?!

#4
Hrpwr >> Hrpwr >> Pszichológia
2021-03-11

Fiatalok, akik magukévá tették azt a gondolatot, hogy kemény munkával egyszer a feladatlista is véget érhet, és elérhetnek egy szintet, ahol lesz idő és lehetőség az élet élvezetére. Mindez csupán önámítás lenne? Hova is haladunk pontosan, és milyen áldozatokat hozunk ennek érdekében?

#5
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-03-04

A hazai vállalatok jóval több női digitális szakembert alkalmaznának, de nagyon kevés a jelentkező, mert az informatikai képzésben is túl kevés nő vesz részt.

#6
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-02-24

Sok az alaptalan sztereotípia az idősebb munkavállalók kapcsán, pedig tapasztalatukból adódóan több területen jobban teljesítenek a fiatalabbaknál.

#7
Hrpwr >> Hrpwr >> Aktuális
2021-02-23

Öngondoskodással készül a nyugdíjra a millenniál-nemzedék.

#8
Hrpwr >> Hrpwr >> Tanácsadás
2021-02-12

A középkorú munkavállalók számára nagy kihívást jelent az elhelyezkedés.

#9
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2021-02-08

A csoporton belüli sokféleség jót tesz az egyedek egészségének – bizonyították magyar kutatók.

#10
Hrpwr >> Hrpwr >> Fejlődés
2020-12-07

A koronavírussal vívott háború mellett egy ideje háttérbe szorult a környezetünk védelméért folytatott küzdelem. Azonban a helyzet egyre inkább aggasztó.

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! Apex Toplistás pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2021. április 16.

Tarts velünk április 22-én, hogy megtudd, hogy mitől működik a mentoring és nagyköveti rendszer – és mitől nem!

Mindenkit meggyötört a pandémia, a motiváltságukat vesztett, kiégett és akár még fizikailag is megviselt munkatársak aránya lényegesen nőtt a szervezeteken belül. Milyen eszközei vannak erre egy vállalatnak? Gyere el ingyenes szakmai randinkra, ahol több tucat javaslatot adunk a kezedbe!